Sterren op TV
Bertine Marnix Boer Zoekt Vrouw BZV

Bertine voor Marnix in Boer Zoekt Vrouw

Bertine zit voor Marnix in Boer Zoekt Vrouw. Eigenlijk was ze al snel onder de indruk van de boer, maar toch heeft het lang geduurd voordat ze ook daadwerkelijk een brief heeft gestuurd. Bertine staat liever niet in de schijnwerpers en had dan ook liever niet op tv gewild. Uiteindelijk heeft ze echter toch de stap gezet en een brief naar boer Marnix gestuurd.

Bertine voor Marnix in Boer Zoekt Vrouw

Bertine zit voor boer Marnix in Boer Zoekt Vrouw. Ze raakte al snel onder de indruk van Marnix en hoe zorgzaam hij is voor zijn dieren. Toch vroeg ze zich vooral af waarom een man als Marnix, die erg gehecht is aan zijn vrijheid en vrij bijdehand en zelfverzekerd is, toch meedoet aan Boer Zoekt Vrouw. “Marnix is helemaal niet verlegen, woont vlakbij Amsterdam, die heeft helemaal geen tv-programma nodig om een leuke vrouw te vinden. Maar aan de andere kant kan ik me wel voorstellen dat je na 3 lange relaties besluit om niet meer zomaar iets te proberen en het een keer op een andere manier te doen”, vertelde ze aan de officiële website van BZV.

Zelf twijfelde ze echter lang of ze wel een brief wilde sturen. “Eerst dacht ik: leuk, maar dan moet ik straks op tv en dan word ik dus een poppetje in een reality-show, terwijl heel Nederland mee zit te kijken. Daar zat ik helemaal niet op te wachten. Tot een week voor de deadline, toen ik bij mezelf naging: wat als hij mij nu vandaag zou bellen en me nu, los van dit programma uit zou vragen. Dat leverde wel meteen een hele duidelijke ‘ja’ op.”

Bertine in BZV

Bertine is te zien in BZV. Alhoewel ze zelf dacht dat ze een open brief had gestuurd, was Marnix toch benieuwd waarom zij een brief had geschreven. “Ik denk wel dat hij mijn positieve en avontuurlijke instelling kan waarderen en ik ben wel flexibel, maar ik kan tegelijk ook open, direct en eigenwijs zijn. Maar of dat nou wel of niet positief voor hem is…”

Mocht Marnix gaan voor Bertine, dan haalt hij in ieder geval een vrouw in huis die nog vol ambities zit. Ze weet heel goed wat ze nog wil. “Ik zou heel graag een boek willen schrijven, maar het is één van de vele dingen die ik graag zou willen doen en wat vast ook nog wel een keer gaat gebeuren. Ik vind eigenlijk dat ik tot nu toe al best een tof stukje leven achter de rug heb en ik geniet zoveel mogelijk van de mooie dingen die ik op mijn pad krijg en ook van het niet weten wat er allemaal nog gaat komen.”