Sterren op TV
Bert, Sien, Martin, Cor en Wenye in Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Bert, Sien, Martin, Cor en Wenye in Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Bert, Sien, Martin, Cor en Wenye doen mee aan Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? Bert en Sien hadden in het verleden ruzie met hun achterbuurman Martin. In Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? keert Viktor Brand terug naar hen om erachter te komen hoe het nu met ze gaat. Ook gaat de presentator weer langs bij Cor en Wenye en hun buren uit Het Volkerak in Ooltgensplaat.

Bert, Sien en Martin in Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Bert, Sien en Martin zijn te zien in Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? Bert en Sien hadden ruzie met hun achterbuurman Martin. De ruzie tussen de buren uit een seniorencomplex werd zelfs omschreven als de koude oorlog.

De ruzie had te maken met een muur tussen het appartementencomplex. Die muur stond volgens Bert en Sien op instorten door de grote bomen in de tuin van Martin. De grote vraag is hoe het nu is in Gasselte. Is de ruzie tussen de buren voor eens en voor altijd opgelost, of blijkt er nog altijd wat te spelen onderling?

Cor en Wanye uit Het Volkerak

Een andere plek waar Viktor Brand naar terugkeert, is Ooltgensplaat. In het recreatiepark Het Volkerak was er ellende tussen Cor en Wenye en hun buren. Cor en Wenye hadden namelijk het idee opgevat om hun vakantiehuisje uit te bouwen. Daarbij hadden ze echter totaal geen rekening gehouden met de regels die daarbij komen kijken en dat leverde aardig wat ellende op. In Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? komen we erachter of de ruzie is opgelost.

De afgelopen weken in Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met?:
Gerrit en Bep
Pieter en de Spaanse Pepita
Ruud, Jolanda en Bertus