Sterren op TV
Bernadette Vliegendhart Doe Het Lekker Zelf

Auteur: Senna Reimink

Datum: 28 februari 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Bernadette Vliegendhart in Doe Het Lekker Zelf

Bernadette Vliegendhart doet mee aan Doe Het Lekker Zelf. In het programma nemen acht uiterst creatieve deelnemers het tegen elkaar op. Zes weken lang moeten ze alles op alles zetten om de mooiste kunstwerken te creëren. De winnaar van het programma houdt liefst 10.000 euro shoptegoed bij Hubo en Multimate over. Bernadette wil het programma maar al te graag winnen.

Bernadette Vliegendhart in Doe Het Lekker Zelf

Bernadette Vliegendhart doet mee aan Doe Het Lekker Zelf. Bernadette is 31 jaar oud en de trotse moeder van drie kinderen. Ook die drie kinderen weten alles van de creativiteit van hun moeder. Als ze iets nieuws nodig hebben voor in hun kamer, dan gaat Bernadette daar meteen mee aan de slag.

Naast dat ze moeder is, is ze namelijk ook druk in de weer met haar eigen kindermeubelmakerij. “Ik houd van het knutselen en het in elkaar zetten en het ontwerpen van mijn fantasieën, maar ook die van een ander.” Ze is nu twee jaar bezig met Wood and Play en het bedrijf loopt zelfs zo goed dat het tijd is voor uitbreiding. Haar deelname aan Doe Het Lekker zelf zal Bernadette en haar bedrijf ongetwijfeld nog meer bekendheid opleveren.

Bernadette Vliegendhart is te volgen via Instagram en Facebook.

Alle kandidaten Doe Het Lekker Zelf: Niek Lá Mon | Roxsanne | Martijn Duijn | Angelique Zuidwijk | Peter Heuvling | Annemieke Walda | Stijn Bakker