Sterren op TV
Berenice van Leer The Voice of Holland TVOH

Auteur: Senna Reimink

Datum: 26 november 2017

Laatst Geüpdatet: 26 november 2017

Berenice van Leer in The Voice of Holland

Berenice van Leer doet mee aan The Voice of Holland. De dochter van Thijs van Leer heeft al heel wat podiumervaring opgebouwd, maar doet nu toch mee aan TVOH. Met haar deelname aan de talentenjacht kan de zangeres haar carrière mogelijk nieuw leven inblazen. Gelukkig voor haar is ze de Blind Auditions van het programma alvast goed doorgekomen.

Berenice van Leer in The Voice of Holland

Berenice van Leer doet mee aan The Voice of Holland in de hoop op meer mensen te bereiken. De veelzijdige zangeres is allesbehalve nieuw in de muziekwereld. Ze kan al jarenlang leven van de muziek, maar wil haar stem nu laten horen aan een nog breder publiek.

Haar auditie bij TVOH heeft Berenice alvast een plek opgeleverd in de Battles. Het duurde even voordat ze de coaches had overtuigd, totdat Waylon het echt niet meer kon laten om te drukken. Met haar uitvoering van Teardrops van Womack & Womack heeft ze een plek veroverd in zijn team.

Berenice van Leer is zangeres

Berenice van Leer is opgegroeid in een muzikale familie. Haar vader is de wereldberoemde Thijs van Leer die naam heeft gemaakt als fluitist. Zelf heeft ze ook al het één en ander gedaan op muziekgebied. Zo studeerde ze jazz aan het Conservatorium van Amsterdam.

Inmiddels is ze al vele jaren verder en is ze al de hele wereld overgegaan met de live band Kraak & Smaak. Wat daarbij direct opvalt, is dat de jonge zangeres van alle markten thuis is en met meerdere muziekstijlen prima uit de voeten kan. Nu Berenice meedoet aan TVOH kan ze ook bij het Nederlandse publiek meer naamsbekendheid opbouwen.

Berenice van Leer is te volgen via Instagram, Facebook en Twitter.