Sterren op TV
Benediction India Dance With Discipline Holland's Got Talent

Auteur: Senna Reimink

Datum: 28 april 2017

Laatst Geüpdatet: 28 april 2017

Benediction & India van Dance With Discipline in Holland’s Got Talent

Benediction en India van Dance With Discipline zijn te zien in Holland’s Got Talent. Het duo is ontzettend goed in dansen en vindt het nu tijd dat ook de rest van Nederland kan zien wat voor talent ze in huis hebben. Allebei doen ze het liefst niets anders dan dansen en het is dan ook niet voor niets dat op het internet een groot aantal filmpjes te vinden is waarin we zowel Benediction als India zien dansen.

Dance With Discipline in Holland’s Got Talent

Dance With Discipline is op vrijdag 28 april te zien in Holland’s Got Talent. Benediction Mensah en India uit Den Haag hebben lange tijd getraind om als duo mee te kunnen doen aan het programma. Voor Benediction is het echter niet de eerste keer dat hij te zien is in het programma.

De breakdance docent deed zo’n zeven jaar terug met Groove Kings mee aan Holland’s Got Talent en schopte het toentertijd zelfs tot de halve finale van het programma. Of hij ook met de nog jonge India Sardjoe erin slaagt om zover te komen, is nog even afwachten. Dat ze beide goed kunnen breakdancen, is in ieder geval duidelijk te zien in de vele filmpjes op het internet.

https://www.youtube.com/watch?v=g2tbbKvFvcw

Dance With Discipline is te volgen via Instagram en Facebook.