Sterren op TV

Bem, Ineke, Theo en Karin in Droomhuis Gezocht

Bem Frederikse, Ineke Spoorenberg, Theo en Karin zijn te zien in Droomhuis Gezocht. Sybrand Niessen gaat langs bij ze om te kijken hoe het is afgelopen met hun droomhuis. Zijn ze erin geslaagd om er één te vinden en hoe staan ze er nu voor? In

Inhoudsopgave

Bem Frederikse in Droomhuis Gezocht

Bem Frederikse was in 2015 te zien in Droomhuis Gezocht. Toen we Bem leerden kennen, woonde ze al jaren in Alkmaar. Toch werd ze altijd getrokken naar een andere plek. Nadat ze vanaf haar zestiende liefst twintig jaar in Frankrijk heeft gewoond, was dat eigenlijk voor altijd dé place to be voor Bem.

Ze hoopte dan ook met haar moeder Diane in Frankrijk te kunnen gaan wonen en daarom zocht ze in de regio Aquitaine naar een droomhuis voor een bedrag tot 200.000 euro. Ook had ze een droom om daar verder te gaan met een bed & breakfast. Of dat gelukt is, zien we in de laatste aflevering van Droomhuis Gezocht van dit seizoen. Celine Neefkes zocht mee naar het droomhuis.

Bem Frederikse Droomhuis Gezocht

Ineke Spoorenberg in Droomhuis Gezocht

Ineke Spoorenberg deed in 2016 mee aan Droomhuis Gezocht. Dolgraag wilde Ineke een mooi huis vinden in Italië. Ze was daar tenslotte als klein kind naartoe geweest op vakantie en was op slag verliefd op het land waar ze zich echt gelukkig voelt. Ze studeerde later zelfs Italiaanse taal- en letterkunde aan de Universiteit van Amsterdam.

Zus Annemarie hielp een handje om het geschikte droomhuis voor Ineke te vinden in de regio Piemonte. Er worden drie huizen voor haar gevonden, maar is haar droom uiteindelijk ook uitgekomen? Dat zien we op 10 april in de seizoensfinale van Droomhuis Gezocht.

Ineke Spoorenberg Droomhuis Gezocht

Theo en Karin wilden naar Spanje

Theo en Karin Aelen zochten in Zuid-Spanje hun droomhuis. Het MAX-programma moest voor het Limburgse tweetal de afsluiting zijn van een zware periode en de start van een nieuw leven. Theo verloor zijn zoon, overwon twee keer een ernstige ziekte en kwam toen de liefde van zijn leven tegen: Karin. Na vijf jaar besloten ze te trouwen. “Ik wilde graag dat ze mijn naam zou dragen en ik wilde haar niet meer mijn vriendin noemen maar mijn vrouw.” Na een leven in de auto’s is Theo nu met pensioen. Samen willen ze van het leven gaan genieten en daarvoor werd Droomhuis Gezocht ingeschakeld.

Wat ze zoeken is een droomhuis in de omgeving van Almeria in Zuid-Spanje, om van de zon en de buitenlucht te kunnen genieten. In het zuiden van Europa kan Theo ook naar hartenlust zijn hobby golf beoefenen In 2014 namen ze deel aan het programma en hadden een bedrag van 225.000 euro te besteden voor het zoeken van een huis. Is het ze gelukt om het huis van hun dromen te vinden? Dat zullen we zien in de terugblik van Droomhuis Gezocht, waarin oud kandidaten worden opgezocht.

Theo Karin Droomhuis Gezocht