Sterren op TV
Beaudine Jaël Drevel Models in Paris

Auteur: Senna Reimink

Datum: 3 september 2017

Laatst Geüpdatet: 3 september 2017

Beaudine Jaël Drevel in Models in Paris

Beaudine Jaël Drevel doet mee aan Models in Paris. Het modellenwerk is allesbehalve nieuw voor de ambitieuze Beaudine, maar geheel tevreden met haar carrière is ze tot op heden nog niet. Deze blonde jongedame, die we ook best kunnen omschrijven als feestbeest, heeft nog één grote droom en hoopt dat met haar deelname aan Models in Paris te kunnen bereiken. Ze wil namelijk niets liever dan haar eigen show lopen.

Beaudine in Models in Paris

Beaudine Jaël Drevel is één van de dames in Models in Paris. In het programma gaan we zien hoe zes professionele modellen in één huis gaan wonen in aanloop naar Fashion Week. Alle zes dames zijn door hun agency’s geselecteerd om in aanloop naar Fashion Week zoveel mogelijk klusjes in de wacht te slepen. Ze worden 24/7 gevolgd en geen enkel klusje wordt overgeslagen. Met Models in Paris krijgen we dan ook een realistische kijkje in het leven van een model.

Beaudine hoefde voor het programma niet af te reizen naar Parijs. De in Nederland geboren blondine woont en werkt al twee jaar als model in Parijs. Daar leeft ze het leven van een model én feestganger. “Hurricane Beaudine noemen mijn vrienden me. Als ik ergens binnenkom, laat ik altijd een spoor achter. Als het geen tabak is, dan is het wel wiet.”

Beaudine zoekt naar werk

Beaudine heeft het aan den lijve ondervonden dat het niet makkelijk is om aan werk te komen in Parijs. “Meisjes die ze boeken, zijn voornamelijk heel jonge meisjes. Ik ben al 24. En er is gewoon zoveel concurrentie en er zijn maar gewoon een aantal jobs available. Dus ik hoop dat dit seizoen dat ik eindelijk een keer een show ga lopen. Anders schei ik er gewoon mee uit, ik ben er klaar mee. Het houdt op een gegeven moment ook gewoon op.”

Beaudine heeft met haar modellencarrière al meerdere keren gemerkt dat het soms moeilijk is om rond te komen. In de maanden dat haar dat niet lukt, gaat ze speciale tassen kopen voor rijke mensen die niet in de rij willen staan. Tassen van Birkin of Kelly mag je bijvoorbeeld maar één keer per half jaar te kopen. Zij wordt ingehuurd om de tassen te kopen en verdient vervolgens 1400 euro. “Het kost me een dag, maar dan heb ik gelijk gewerkt voor een maand.” Met Models in Paris gaat het Beaudine mogelijk lukken om voortaan genoeg geld in het laatje te brengen als model.

Beaudine Jaël Drevel is te volgen via Instagram en Facebook.

Alle modellen in Model in Paris: Beaudine | Kelly | Michelle | Silke | Famke | Lucinde

Een bericht gedeeld door B (@beaudinejael) op

Een bericht gedeeld door B (@beaudinejael) op

Een bericht gedeeld door B (@beaudinejael) op