Sterren op TV
Beau Schneider

Beau Schneider is Jesse Nelemans in De Spa en Tim Loderus in GTST

Beau Schneider heeft zijn talent voor acteren niet van een vreemde. De 27-jarige acteur is namelijk de zoon van actrice Will van Kralingen en acteur Eric Schneider. Dat de in Den Haag geboren Beau er dan ook voor heeft gekozen om te gaan voor een carrière als acteur lijkt zeker geen verrassing.

Toch heeft Beau aardig aan de weg moeten timmeren voordat hij op de televisie te bewonderen was. In 2007 begon Beau Schneider in Amsterdam aan de Film Actors Academie. Na het behalen van dat diploma werd de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunst Academie aangedaan. In 2012 was de acteur klaar met zijn studies.

Beau Schneider is Jesse Nelemans in De Spa

Beau Schneider is één van de hoofdpersonen die een rol te pakken heeft gekregen in De Spa. Beau kruipt voor de latenight soap in de huid van Jesse Nelemans, een fysiotherapeut. Jesse is sinds de dood van zijn moeder onderdeel van het gezin van Tess. Voor Mick (Rein van Duivenboden) is Jesse dan ook een soort grote broer. In De Spa gaan we zien dat dat best wat rivaliteit oplevert tussen Jesse en Mick.

Beau Schneider als Tim Loderus in GTST

In 2012 verscheen Beau Schneider voor het eerst in de dagelijkse soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden. Nadat hij al twee keer zonder succes auditie had gedaan voor een rol in GTST, is hij sinds juni 2012 in de serie te zien als Tim Loderus, zoon van Anton Bouwhuis en Julia Loderus. Sinds 2015 is Tim in de serie getrouwd met Sjors Langeveld.

In 2015 werd bekend dat het avontuur in Goede Tijden, Slechte Tijden ten einde kwam voor Beau Schneider. Hij komt in 2016 weliswaar nog voor drie weken terug in de soapserie, maar vertrekt daarna gelijk weer. In een interview met RTL sloot Beau niet uit dat hij in de toekomst mogelijk weer volledig terugkeert in de soap.

Beau Schneider in SpangaS

Twitter, Facebook en Instagram.