Sterren op TV
Beau Hesling Adam Zkt. Eva VIPS

Beau Hesling doet mee aan Adam Zkt. Eva VIPS

Beau Hesling doet mee aan Adam Zkt. Eva VIPS. De voormalig playmate is één van de bekende dames die in de datingshow naakt op zoek gaat naar de liefde van haar leven. Beau is vooral bekend geworden vanwege haar carrière als model en playmate. Daarnaast had ze in het verleden ook een relatie met Robbie Pardoel, de tweelingbroer van Gers Pardoel.

Beau Hesling in Adam Zkt. Eva VIPS

Beau Hesling doet mee aan Adam Zkt. Eva VIPS. De 31-jarige jongedame is de trotse moeder van drie dochters, maar is inmiddels ook wel weer toe aan de liefde van een man. In een voorstelvideo liet ze al weten waarom ze meedoet aan het datingprogramma. “Ik ben Beau en ik stap in een waanzinnig spannend avontuur.”

“Hoe bijzonder zou het zijn om de liefde te vinden in Adam Zkt. Eva VIPS. Wil jij mij echt leren kennen, puur natuur, en durf jij met mij dit experiment aan? Dan verwelkom ik je graag op mijn eiland.” Hoe haar avontuur in de Filipijnen verloopt, komen we binnenkort te weten.

Beau Hesling playmate en model

Beau Hesling is bekend geworden als playmate en model. Haar doorbraak kwam vooral toen ze voor het eerst te zien was als Playmate van de maand in de Playboy. Daarna was ze nog in liefst dertig edities terug te vinden en wist ze zelfs de harten van Amerikaanse lezers voor zich te winnen. Ook zou er nog even sprake van zijn geweest dat Beau Hesling aan het daten was met Johnny de Mol.

Tegenwoordig verdient Beau Hesling overigens haar geld niet meer als model. In 2016 rondde ze een opleiding tot voedingsdeskundige en kindervoedingsadviseur. Tegenwoordig is ze echter vooral bezig met haar drie kinderen en plaatst ze regelmatig video’s op haar YouTube-kanaal. Daarin houdt ze zich onder meer bezig met beauty, health en food.

Beau Hesling is te volgen via Instagram en Facebook.