Sterren op TV
Beau ex Jorden Ex on the Beach Double Dutch

Beau ex van Jorden in Ex on the Beach Double Dutch

Beau van Wees is de ex van Jorden in Ex on the Beach Double Dutch. Beau is achttien jaar oud en is afgereisd naar het eiland om nog het één en ander uit te spreken met haar ex. Alhoewel de twee niet echt een relatie hadden, vindt zij toch dat er nog het één en ander uitgesproken moet worden met Jorden.

Beau ex Jorden in Ex on the Beach Double Dutch

Beau is de ex van Jorden in Ex on the Beach Double Dutch. Beau is achttien jaar oud en gaf bij haar kennismaking in het MTV-programma al aan waarom ze juist op Jorden is gevallen. “Ik vind dominante jongens gewoon leuk altijd, dat is toch een teken van mannelijkheid. Jongens die gitaar voor je gaan spelen, dat hoef ik allemaal niet. Niet van die gevoelige dingen”, zo gaf ze al aan.

Niet geheel verrassend dat ze dan bij Jorden terecht komt, maar een relatie hebben ze nooit relatie. “Jorden en ik hadden gewoon een paar maanden seks, maar verder deden we niet echt leuke dingen. Jorden is boos omdat ik heb gezoend met een vriend van hem. Toen zei hij ineens: Je hoeft vanavond niet meer te komen en daarna: je hoeft helemaal niet meer te komen. Dat moet wel gewoon uitgesproken worden, vind ik.” Of dat gaat gebeuren in Ex on the Beach Double Dutch, is nog even de vraag.

Ex on the Beach deelnemers 2018: Elodie Laay, Roy van den Branden, Jamecia Baker, Nico Gossye, Channah Koerten, Jorden, Lie Meurs, Alex Maas

Beau van Wees is te volgen via Instagram en Facebook.