Sterren op TV
Beau en Melissa Lekker Slim

Beau en Melissa vormen duo in Lekker Slim

Beau en Melissa vormen een duo in Lekker Slim. Beide dames hebben zich ingeschreven om mee te doen aan het RTL5-programma waarbij de nodige vragen beantwoord moeten worden. Geheel vlekkeloos verloopt dat echter niet voor het duo, zo hebben ze bijvoorbeeld geen flauw idee wat een Gouden Kalf nou eigenlijk is.

Beau en Melissa in Lekker Slim

Beau en Melissa behoren tot de dames die meedoen aan Lekker Slim om de nodige vragen te beantwoorden. Al in de eerste aflevering kregen ze twee vragen voorgelegd, waarvan één over een Gouden Kalf. Beau en Melissa hebben echter nog nooit van een Gouden Kalf gehoord en de vraag of een Gouden Kalf een jaarlijkse prijs is voor de beste boer of boerin van Nederland, liet het duo dan ook even twijfelen. “Hoe verklaren ze dat, dat je een goede boer of boerin bent”, vertelde Melissa. “Ik wist niet eens dat ze daar een wedstrijd voor hielden”, vulde Beau vervolgens aan.

“Het lijkt me eerder dat de Gouden Kalf er iets mee te maken heeft als je in koeien fokt of zo”, vertelde Beau. “En dan op zo’n koeienmarkt, gaan ze die koeien helemaal mooi maken. Het zou wel echt kunnen hoor”, meende Melissa. Ze beantwoordden de vraag tenslotte met ‘waar’. Ook kregen ze een vraag over De Nachtwacht. Het duo moest vertellen door wie het schilderij is geschilderd. “Door Mozart”, zo weten ze, met name Melissa, zeker.

Wie zijn Beau en Melissa?

Beau en Melissa zijn tegenwoordig allebei woonachtig in Heerhugowaard. Alkmaar was voor beide dames echter de geboortestad. Melissa is de jongste van de twee. Zij is negentien jaar jong en daarmee één jaartje jonger dan haar ploeggenoot Beau.

Melissa is werkzaam in de begeleiding op een woonvoorziening. In het verleden behaalde deze dame haar VMBO-diploma. Beau werkt op haar beurt bij een kinderdagverblijf. In Lekker Slim gaan we erachter komen of dit duo erin slaagt om goede antwoorden te geven.