Sterren op TV
Bastiano Doeven Ex On The Beach Double Dutch

Auteur: Senna Reimink

Datum: 24 april 2017

Laatst Geüpdatet: 10 juni 2023

Bastiano Doeven in Ex on the Beach Double Dutch

Bastiano Doeven doet mee aan Ex on the Beach Double Dutch. De Nederlandse uitvoering van de razendpopulaire MTV-serie keert terug voor een nieuw seizoen en daarvan is Bastiano één van de vaste gezichten. Hij gaat niet alleen zijn ex terug zien, maar ook de exen van andere deelnemers ontmoeten in Ex on the Beach Double Dutch. De andere mannelijke deelnemers zijn Yoshi, Mike en Jeffrey. De vrouwelijke deelnemers zijn Alisa, Hannah, Shelby en Esmee & Sharon.

Bastiano Doeven in Ex on the Beach Double Dutch

Bastiano Doeven is te zien in Ex on the Beach Double Dutch. Deze gespierde hunk schreef zich in voor het programma en is ongetwijfeld de meest imposante verschijning dit seizoen. Niet alleen is Bastiano liefst 1,95 meter lang, ook beschikt hij over een grandioos afgetraind lichaam. Met zijn lichaam is het voor Doeven geen enkel probleem om de vrouwen om zijn vingers te winden.

Hij houdt zelfs een score bij en kwam er onlangs achter dat hij al met 150 vrouwen het bed in is gedoken. Hoe hij dat succes verklaart? “Vrouwen voelen zich bij mij snel op hun gemak. En zodra ik achter hun zwakke punten kom maak ik daar misbruik van.” Het is dan ook nog even de vraag welke van deze 150 vrouwen hij terugziet in Ex on the Beach Double Dutch.

Bastiano Doeven niet altijd trouw

De 25-jarige Bastiano Doeven blijkt ook niet altijd trouw te zijn geweest. De in Leiden woonachtige Bastiano flikte het zelfs weleens om met twee vrouwen tegelijk te daten. “Op Valentijnsdag ging ik met mijn ene vriendin naar Antwerpen. Daar kregen we ruzie dus ben ik samen met mijn ex-vriendin een nachtje naar Amsterdam gegaan. Hier kwamen ze later achter. Toen was het oorlog…”, aldus Bastiano. In Ex on the Beach Double Dutch gaat Doeven niet op zoek naar de ware liefde. Voor zijn 35ste wil hij niet beginnen aan een serieuze relatie.

Het ziet er dan ook naar uit dat we zeker het één en ander kunnen verwachten van de man die in 2016 nog genomineerd werd voor de Leiderdorpse sportprijzen in de categorie Sportman. Naast zijn carrière als body builder, waarmee Doeven al vele prijzen won, en bestaan als womanizer is Bastiano ook de eigenaar van kapperszaak BarberBas.

Bastiano Doeven is te volgen via Instagram en Facebook.