Sterren op TV
Bart Willem Roos Sonja Wilco Pureveen Steenrijk Straatarm

Auteur: Senna Reimink

Datum: 6 september 2017

Laatst Geüpdatet: 24 december 2022

Bart-Willem en Roos ruilen met Wilco en Sonja Pureveen in Steenrijk, Straatarm

Bart-Willem en Roos ruilen met Sonja en Wilco Pureveen in Steenrijk, Straatarm. In de realityserie ruilen welvarende gezinnen voor één week met gezinnen die het niet zo breed hebben. In deze aflevering zitten Bart Willem en Roos er goed voor met hun kinderen Damian (17 jaar), Morris (3 jaar) en Luca (2 jaar). Voor Wilco en Sonja Pureveen en de kinderen is dat echter een heel ander verhaal.

Bart-Willem en Roos in Steenrijk, Straatarm

Bart-Willem van Huizum en Roos van Binsbergen vormen samen met hun zeventienjarige zoon Damian, hun driejarige zoon Morris en hun tweejarige dochter Luca een welvarend gezin. Dat is echter niet uit de lucht komen vallen. Het gezin is eigenlijk altijd in de weer en dat moet ook wel als papa en mama de eigenaar zijn van liefst zes Beauty by Roos Hairextensions salons en product van Hairloxx Professional.

Ook houdt het gezin je onder de naam The Happy Family op YouTube op de hoogte van de avonturen die ze beleven. Daarbij worden onder meer de vakanties zeker niet overgeslagen. Roos en Bart-Willem verschenen overigens ook al eens in een artikel in NRC waarin ze hun voorkeur voor een nanny uitspraken. Of we dit ook terug gaan zien in Steenrijk, Straatarm is afwachten.

Wilco Pureveen en Sonja in Steenrijk, Straatarm

Bart-Willem en Roos ruilen in Steenrijk, Straatarm één week lang met een gezin dat maar moeilijk kan rondkomen. In dit geval zijn dat Wilco Pureveen en Sonja. Voor hun gezin ziet het er allemaal een stuk minder rooskleurig uit en tot overmaat van ramp blijkt ook nog eens dat na de opnames van het programma de relatie tussen de twee over is gegaan.

Sonja kijkt dan ook niet echt uit naar de uitzending. “Ik wil iedereen vragen mij even met rust te laten erover. Gewoon uit respect voor de situatie. Ik ga zelf ook niet kijken”, valt te lezen op haar Facebook.Of de week in luxe heeft bevallen, gaan we snel merken in Steenrijk, Straatarm.