Sterren op TV
Bart van Houten Holland's Next Top Model HNTM

Bart van Houten uit Holland’s Next Top Model

Bart van Houten doet mee aan Holland’s Next Top Model. Bart is één van de knappe mannen uit het programma die hoopt dat hij verkozen wordt tot het nieuwe top model van Nederland. Aan zijn looks lijkt het in ieder geval niet te liggen en ook aan ervaring heeft Bart geen gebrek.

Bart van Houten in Holland’s Next Top Model

Bart van Houten is bekend uit Holland’s Next Top Model. Bart is één van de talentvolle modellen die het idee heeft opgevat om deel te nemen aan HNTM. Nieuw in de modellenwereld is Bart echter zeker niet. Hij blijkt zelfs al aardig wat ervaring opgedaan te hebben in de modellenwereld de laatste jaren.

Bart van Houten was in 2016 al finalist van de Elite Model Look. Daarvoor had hij echter ook al de nodige klusjes te pakken. Zo wordt hij in Parijs vertegenwoordigd door MP en in Milaan door Urban. Zijn activiteiten in de modellenwereld leverden hem ook al een show op bij Moncler. Bart is dan ook één van de kandidaten die serieus mee zal doen om de titel Holland’s Next Top Model.

Bart van Houten laatste 10

Bart van Houten blijkt het zeker in zich te hebben om te overtuigen in de modellenwereld. Bart weet namelijk ook de jury van HNTM voor zich te winnen en behoort tot de laatste tien deelnemers aan het programma. Daarmee is zijn doel echter zeker nog niet behaald.

“Als ik meedoe aan een wedstrijd, dan wil ik die wedstrijd ook winnen. Daar ben ik hier dan ook voor, ik wil niet na één dag al naar huis”, aldus Bart. Of hij die wedstrijd ook gaat winnen, is echter nog zeer de vraag. De concurrentie is namelijk zeker niet mals, al is de jury al wel overtuigd. “De competitie wordt met hem echt oneerlijk.”

Bart van Houten is te volgen via Instagram en Facebook.