Sterren op TV

Bart Nolles de vriend van Lilian Marijnissen

Bart Nolles is de vriend van Lilian Marijnissen, een Nederlandse politica en partijleidster van de SP. Vriend Bart is journalist, verslaggever en presentator bij voetbalprogramma’s van RTL en RTV Rijnmond.

Bart Nolles vriend Lilian Marijnissen

Bart Nolles rondde in 2003 zijn opleiding aan de SPECO af en is sindsdien werkzaam in de journalistieke wereld. Via RTV Rijnmond belandde hij tot dusver al bij Voetbal International, RTL Boulevard, RTL Late Night, Omroep West en RTL Nederland.

In februari 2019 bevestigde Bart Nolles zijn relatie met Lilian Marijnissen. “We hebben best veel reacties gekregen. Hele fijne en warme reacties. Het is leuk om te lezen dat mensen het ons gunnen”, zei Bart tegenover Omroep West.

Bart Nolles presentator bij RTL en RTV Rijnmond

“Via de media en Feyenoord zijn we met elkaar in contact gekomen. Ik ben vrij veel bij Feyenoord vanwege mijn werk bij RTL en RTV Rijnmond. Lilian is Feyenoord-supporter. Dus raakten we in eerste instantie aan de praat over Feyenoord.”

Lang wisten ze hun relatie uit de media te houden, maar dat was niet langer haalbaar. “We wilden elkaar eerst in alle rust leren kennen en dat is gelukt. Er begonnen wat vragen te komen vanuit de media. Dus toen hebben we het maar naar buiten gebracht.”

Binnen een jaar trok Bart Nolles bij Lilian Marijnissen haar woning in Oss in. Later meldde ‘een bron’ aan de Story echter: “Bart heeft de woning van Lilian alweer verlaten. Ze wonen niet meer samen.” Toch zijn ze zeker níét uit elkaar: “Nee, Bart is van Oss verhuisd naar Rhoon, in de buurt van Rotterdam. Het gaat heel goed tussen Bart en Lilian, ze zijn nog steeds erg verliefd.”

Lilian Marijnissen partijleidster SP

Lilian Marijnissen is de dochter van Jan Marijnissen, die eveneens in de politiek actief was. Inmiddels is de blondine zelf uitgegroeid tot een geliefde partijleidster van de SP. Maar bovenal is ze natuurlijk geliefd bij haar huidige vriend, Bart Nolles!

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Bart Nolles (@bartnolles) op

Dit bericht bekijken op Instagram

⏪ 20 jaar geleden ⏩ Gelukkig 2020!

Een bericht gedeeld door Bart Nolles (@bartnolles) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Lilian Marijnissen (@marijnissenlilian) op