Sterren op TV
Barbara Sloesen Anna Brandt GTST

Barbara Sloesen laat mannenharten op hol slaan

De in Oud-Beijerland geboren Barbara Sloesen was tot haar rol in Goede Tijden, Slechte Tijden nog een relatief onbekende naam, maar inmiddels gaat het razendsnel met deze bloedmooie vrouw. De 27-jarige actrice studeerde aan de Toneelacademie in Maastricht en rondde haar opleiding daar in 2013 af. Al voor die tijd had ze de nodige gastrolletjes te pakken, maar pas in 2014 kwam haar doorbraak.

Barbara Sloesen is Anna Brandt in GTST

Nadat Sloesen was afgestudeerd aan de Toneelacademie in Maastricht merkte zij dat het vinden van een vaste werkplek zeker geen makkelijke opgave was. Totdat zij in 2014 terecht kwam in Goede Tijden, Slechte Tijden. Op 31 oktober van dat jaar was Barbara Sloesen voor het eerst te zien als Anna Brandt.

“Ze is vrolijk, brutaal en verleidelijk”, zo beschreef de babe haar personage. In eerste instantie werd overigens nog verwacht dat Barbara Sloesen slechts tijdelijk in de populaire serie te zien zou zijn, maar uiteindelijk kreeg ze gewoon een vaste rol. Tegenwoordig is ze dan ook dagelijks te zien als de verleidelijke Anna Brandt.

Barbara Sloesen in Onze Jongens

Barbara Sloesen, die in haar carrière onder andere al gastrollen heeft gehad in Gijpstra & De Gier, Onderweg naar Morgen, Flikken Maastricht en Celblok H, is binnenkort ook te zien in de film Onze Jongens. Voor de comedyfilm werkt ze onder andere samen met Jim Bakkum en Juvat Westendorp.

Het is overigens niet de eerste keer dat Barbara Sloesen een rol krijgt in een film. Zo zagen we haar al twee keer eerder voorbij komen in de bioscoop. In de film Mannenharten 2 was ze Maaike en voor Rokjesdag kroop ze in de huid van Mika.

Ook spreekt Sloesen regelmatig stemmen in voor kinderseries. Ook op het toneel weet Barbara zich prima te redden. Zo liep ze tijdens haar studie zelfs nog stage bij het Nationale Toneel.

Barbara Sloesen is te volgen via Instagram, Twitter en Facebook.