Sterren op TV
Bert, Sien, Martin, Cor en Wenye in Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Auteur: Senna Reimink

Datum: 22 januari 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Barbara en Mariëlle in Mr. Frank Visser doet uitspraak

Barbara en Mariëlle zijn te zien in Mr. Frank Visser doet uitspraak. Het is Barbara die een brief heeft geschreven naar het programma van SBS6. Barbara heeft het namelijk helemaal gehad met de bovenbuurvrouw die voor een hoop lawaai zorgt. Het is de vraag of Viktor Brand en Mr. Frank Visser ervoor kunnen zorgen dat de twee weer zonder problemen bij elkaar in de buurt kunnen wonen.

Barbara en Mariëlle in Mr Frank Visser doet uitspraak

Barbara en Mariëlle uit Arnhem zijn te zien in Mr. Frank Visser doet uitspraak. Barbara is zo zat van alle geluiden die ze hoort van haar buurvrouw. Zij heeft het idee dat het overgewicht van haar buurvrouw zorgt voor doordringend gestamp. Barbara hoopt nu eindelijk van dat geluid af te komen en schreef dan ook een brief naar Mr. Frank Visser.

Barbara heeft namelijk het idee dat Mariëlle expres extra hard stampt. Mariëlle is zich echter van geen kwaad bewust en is Barbara juist zat. Barbara is constant bezig met het gewicht van Mariëlle en daar heeft de bovenbuurvrouw schoon genoeg van. Mr. Frank Visser mag uitspraak doen.