Sterren op TV
Babs Eric Dikeb Adam Zkt. Eva VIPS naakt

Babs voor Eric Dikeb in Adam Zkt. Eva VIPS

Laatst geupdate 29th december, 2022 op 12:18 pm

Babs doet voor Eric Dikeb mee aan Adam Zkt. Eva VIPS. Alhoewel ze normaal van sportieve types houdt die atletisch zijn gebouwd, is dat iets wat ze voor haar deelname aan Adam Zkt. Eva VIPS even uit haar hoofd heeft gezet. Ze wil Eric Dikeb namelijk ook een kans geven, om er vooral achter te komen hoe zijn innerlijk is.

Babs voor Eric Dikeb in Adam Zkt. Eva VIPS

Babs doet voor Eric Dikeb naakt mee aan Adam Zkt. Eva VIPS. Babs is 48 jaar oud en heeft al twintig jaar een eigen bedrijf in uiterlijke verzorging. Babs is ook echt een bezige bij. Ze is graag aan het sporten en besteedt daar per week ook aardig wat uur aan. Zo doet ze onder meer aan paardrijden, outdoor training en is ze zelfs twee keer per week werkzaam als personal trainer.

Het is dan ook duidelijk dat ze goed voor haar eigen lichaam zorgt. In een man zoekt ze normaal gesproken ook een sportief type, die atletisch is en wat groter is gebouwd. Iets wat ze bij Eric Dikeb niet snel terugziet, maar waar ze nu toch doorheen wil prikken.

Babs naakt in Adam Zkt. Eva VIPS

Babs gaat voor Adam Zkt. Eva VIPS volledig naakt. “Ik doe mee omdat het voor mij één groot avontuur zal zijn. Ik kom voor Eric omdat ik hem als persoon heel graag wil leren kennen. Ik weet dat hij groot van lijf is. Ik ga dus nu een keer niet voor de verpakking, ik ga voor het innerlijk van de mens, naar het hart. Even kijken wie Eric Dikeb is”, vertelde Babs.

23 jaar lang was ze samen met dezelfde partner, maar inmiddels is ze alweer twee jaar alleen. “Uiteindelijk hoop ik dat een man mij weer kan adoreren, op handen kan dragen. Samen wakker worden, samen naar bed. Iemand naast je voelen. Naakt betekent voor mij geen probleem, zelfvertrouwen genoeg.” Uiteindelijk koos Eric Dikeb voor Babs als zijn Eva. Zij versloeg Anthoinette.