Sterren op TV
babette-sijben-hunted

Auteur: Senna Reimink

Datum: 17 oktober 2016

Laatst Geüpdatet: 18 augustus 2023

Babette Sijben met haar broer in Hunted

Babette Sijben doet mee aan Hunted. Dat doet ze in goed gezelschap, want haar vier jaar jongere broer Ike Sijben is haar rechterhand in Hunted. Aan de broer en zus de taak om uit handen te blijven van de jagers.

Hunted buiten comfortzone van Babette

De 33-jarige Babette komt uit Boxtel. Ze is getrouwd met Steven Schoemans, ging naar het Sophianum College en heeft al gewerkt in de Herberg de Smidse. Nu doet ze dat onder meer bij Dinercafe Knus. Ze is nog zoekende naar haar ideale baan, want momenteel combineert ze het werk als kapster en horeacabediende.

En dat past ook wel bij haar instelling, want Hunted komt ook niet zomaar voorbij. “Wij doen ieder jaar wel iets dat buiten onze comfortzone is”, zo laat Babette weten tijdens haar introductiefilmpje. “Toen ik de aankondiging van Hunted zag wist ik gelijk dat dit er perfect bij paste. Dit is voor ons.”

Babette wil pruiken gebruiken in Hunted

Haar tekortkomingen weet Babette alvast. “Ik ben niet technisch, maar Ike gelukkig wel. Ik denk dat we allebei heel sociaal zijn, alleen ik ben nog iets meer onverschrokken. En dat samen zorgt dat we samen goede plannetjes kunnen maken.” Het werk van Babette als kapster komt in Hunted natuurlijk uitstekend van pas. Ze weet tenslotte heel goed hoe je jezelf moet vermommen.

“Ik heb heel veel pruiken die ik wil gaan gebruiken.” Haar idee is zelfs om van haar broer een meisje te maken. De lat ligt dus hoog bij de familie Sijben in Hunted. Als doel hebben ze om onherkenbaar over straat te gaan en daarmee moet de boot van de schoonouders van Babette van pas komen. In Hunted moeten de kandidaten uit de handen blijven van een team van de speciale opsporingsdienst. Wij wensen Babette dan ook veel succes in Hunted.

Geplaatst door Babette Sijben op dinsdag 4 oktober 2016

Geplaatst door Babette Sijben op maandag 15 augustus 2016

Geplaatst door Babette Sijben op vrijdag 5 augustus 2016