Sterren op TV
Ayleen verleidster Temptation Island 2019

Auteur: Senna Reimink

Datum: 29 januari 2019

Laatst Geüpdatet: 29 december 2022

Ayleen piepjonge verleidster Temptation Island

Ayleen is een piepjonge verleidster uit Temptation Island 2019. Met haar achttien jaar is ze dit jaar de jongste verleidster die meedoet aan het programma. Toch moeten de koppels die zich hebben ingeschreven voor Temptation Island niet te makkelijk denken over deze dame, want een gevaar voor hun relaties kan Ayleen zeker zijn.

Ayleen piepjonge verleidster Temptation Island

Ayleen is de jongste verleidster die in 2019 meedoet aan Temptation Island. Op het moment dat de ultieme relatietest werd opgenomen was ze achttien jaar oud, maar inmiddels is ze negentien jaar. Als ze niet mannen aan het testen is op een eiland, dan is Ayleen vooral student.

Ook is ze in het dagelijks leven werkzaam als gogo-danseres en model om wat bij te verdienen. Ook is ze het gezicht van Beauty By Tisha. Ayleen is dan misschien ook wel jong, maar ze weet precies wat haar te doen staat in Temptation Island. Ook wanneer ze bikkelhard moet spelen, dan draait Ayleen haar hand daar niet voor om.

Ayleen gaat voor Morgan

Ayleen weet dondersgoed wat haar te wachten staat in Temptation Island. Om het de vrouwen moeilijk te maken, vertelde ze alvast: “Ik ben Ayleen en er kan er maar één de beste zijn en dat ben ik.” Ze richt haar pijlen meteen op Morgan, die nu nog samen is met Rodanya. “Jij krijgt vast een armbandje van mij, maar wie weet wat je nog meer gaat krijgen”, zo maakte ze Rodanya al bang.

Ayleen is te volgen via Instagram.