Sterren op TV
Awatef August Peking Express

Awatef en August stelletje uit Peking Express

Awatef en August proberen te winnen in Peking Express. Het duo is in het dagelijks leven een setje en heeft samen de stap gezet naar het programma waarin je moet zorgen dat je niet als laatste liftend arriveert op de plaats van bestemming in Vietnam, Laos of Cambodja. Of ze daar succesvol in zijn, gaan we vanaf maandag 3 april 20.30 uur merken op Net 5. Ze hebben in ieder geval een goede voorbereiding getroffen om volledig klaar te zijn voor het avontuur in het verre buitenland.

Wie zijn Awatef en August

Awatef, ook wel bekend als Awa, en August zijn de twee tortelduifjes uit Peking Express. Ze zijn woonachtig in Utrecht en enorm verliefd op elkaar. De vonk sloeg definitief over na een vakantie in India en sinds die vakantie hebben ze elkaar niet meer los gelaten, zo kunnen we lezen op de officiële website van Net 5 over Peking Express.

Samen hebben ze ervoor gekozen om het avontuur in Peking Express aan te gaan. Hoe ze het daar gaan doen, is afwachten. Maar het is duidelijk dat dit een duo is om goed in de gaten te houden.

Voorbereiding Awa en August op Peking Express

Awa en August treffen een goede voorbereiding om geheel fit aan het avontuur te kunnen beginnen. De 26-jarige August en zijn geliefde zijn allebei veel aan het sporten om zo een voordeel te kunnen creëren ten opzichte van de andere deelnemers. Op het eerste oog klinkt dat dus allemaal heel lief en niet heel verdacht, maar we worden alvast gewaarschuwd in de eerste video waarin het duo voorkomt. “Zijn ze wel zo lief als ze lijken?” Je komt er vanaf 3 april achter op Net 5.

De andere duo’s van Peking Express 2017 zijn Cedric en Brecht, Laura en Ann-Sophie, Steff en Margeux, Frank en Joep en Hicham en Siham.