Sterren op TV
Avanaysa Neida The Talent Project

Avanaysa Neida in The Talent Project

Avanaysa Neida doet mee aan The Talent Project. Avanaysa is één van de talentvolle zangeressen die heeft besloten om zich in te schrijven voor het programma. In The Talent Project bepalen drie juryleden of zij potentie zien en horen in de artiest die een stukje voor ze komt zingen. Als dat het geval is, gaan ze honderd dagen de academy in waarin ze met professionals gaan werken aan hun zwakke punten.

Avanaysa Neida in The Talent Project

Avanaysa Neida is te zien in The Talent Project. De talentvolle zangeres is erin geslaagd om de juryleden Caro Emerald, Chantal Janzen en Roel van Velzen voor zich te winnen. Ze laat tijdens haar auditie zo’n goede indruk achter, dat de juryleden genoeg potentie voor haar zien om honderd dagen aan de slag te gaan in de academy.

Veel over wat Avanaysa Neida doet in het dagelijks leven, is niet bekend. Wat we wel weten, is dat Avanaysa woonachtig is in Amsterdam en dat ze de trotse moeder is van één kind. Ook weten we dat zingen echt haar passie is en dat ze regelmatig covers opneemt. Met The Talent Project kan ze mogelijk een volgende stap zetten in haar carrière.

Avanaysa Neida is te volgen via Facebook en Instagram.