Sterren op TV

Audrey Janssens de vriendin van dj Lost Frequencies (Felix de Laet)

Audrey Janssens is de vriendin van dj Lost Frequencies, wiens echte naam Felix de Laet is. De Belg is vooral bekend geworden met zijn nummers Are You With Me, Reality, Beautiful life, Crazy en Melody. Naast zijn vriendin is Audrey Janssens ook zijn labelmanager.

Audrey Janssens vriendin van Felix de Laet

Audrey Janssens is een Belgische singer/songwriter, woonachtig in Brussel. Ze meldt op haar Spotify-account ‘geïnspireerd te zijn door donkere, elektrische en poëtische melodieën, waarmee ze haar luisteraars mee op wil nemen op een reis die ze nooit meer zullen vergeten’.

Aubrey Janssens singer/songwriter en labelmanager Lost Frequencies

Verder is Audrey Janssens labelmanager van Fround Frequencies, het label achter dj Lost Frequencies. Dat is dus niet zo heel vreemd, want Lost Frequencies (Felix de Laet) is haar vriend.

In haar vrije tijd reist Audrey Janssens graag de hele wereld rond, bij voorkeur samen met vriend Felix de Laet natuurlijk. We zien al kiekjes vanuit onder meer Dubai, Japan, Abu Dhabi en Tahiti, maar ook vanuit iets nabijere oorden als Berlijn en Ibiza.

Felix de Laet is dj Lost Frequencies

Felix de Laet is een groot succes als dj Lost Frequencies in de muziekwereld, maar als persoon is hij nooit veranderd. Hij vergeet immers niet waar hij vandaan komt, zo vertelde hij al eens aan Het Laatste Nieuws. “Ik heb al mijn vrienden van vroeger nog. Mijn vriendin Audrey Janssens ken ik al van voor ik dj was. En mijn vader woont gewoon hieronder.”

Are You With Me zijn bekendste nummer

Met het nummer Are You With Me brak Lost Frequencies door; hij werd zelfs de eerste Belg die op nummer 1 belandde in de UK. “Ja, dat blijft bijzonder. De productie van Are You With Me was dan een schoolvoorbeeld van hoe het niet moest. Ik heb dat lied gemaakt met niet meer dan een laptop en een hoofdtelefoon, zonder dat het goed was afgemixt. En toch is het zo groot geworden!Kwaliteit is uiteraard erg belangrijk, maar het is de sfeer van een nummer die het ‘m doet. Als ik Are You With Me vandaag zou maken, met een sound die tot in het detail juist zit, was het misschien niet zo succesvol geweest.”

SInds zijn doorbraak werkte Felix de Laet als dj Lost Frequencies al samen met grote artiesten als Felix Jaehn, Sandro Cavazza, Netsky, James Blunt en Aloe Blacc. Al werkt hij het allerliefst natuurlijk samen met zijn labelmanager en bovenal vriendin Audrey Janssens.