Sterren op TV
Astrid Lentini vriendin Rick Karsdorp

Astrid Lentini de vriendin van Rick Karsdorp

Astrid Lentini is de vriendin van Rick Karsdorp. De rechtsback is ontzettend blij met zijn transfer naar het Italiaanse AS Roma, maar ook als hij thuiskomt en naar zijn vriendin kijkt is hij erg gelukkig.

Rick Karsdorp vertelt weinig over vriendin Astrid Lentini

Karsdorp wordt tijdens interviews geregeld gevraagd naar vriendin Astrid, vooral als hij zich bij Huis ter Duin moet melden voor het Nederlands elftal. De Feyenoorder toont zich steeds maar weer echter weinig bereid om iets los te laten over zijn relatie. We weten dan ook maar weinig van Astrid Lentini af wat betreft haar schoolperiode of haar werkende leven.

Dat maakt ze echter weer helemaal goed via haar accounts op sociale media. Foto’s plaatsen lijkt een grote hobby te zijn. Ook is het duidelijk dat Astrid graag op vakantie gaat, en dan neemt ze vriend Karsdorp natuurlijk mee.

Astrid Lentini en vriend Karsdorp houden van honden en reizen

Vervolgens neemt ze altijd de tijd om wat kiekjes te laten schieten terwijl ze op het strand ligt of in de zee… Of op een peperdure jacht. Ook het hondje van Rick en Astrid vervult een prominente rol in het leven van de twee. Dat zien we namelijk wel erg vaak langskomen op Instagram, al dan niet in een Feyenoord-shirt.

Karsdorp is op zijn beurt helemaal gek op tatoeages. In gesprek met RTV Rijnmond vertelde hij ooit over de beeltenis van zijn vader, die op zijn been staat: “Hij houdt niet van tatoeages, maar hij zei wel: ik lijk erop en ik ben toch wel trots dat ik op je bovenbeen mag staan. Mijn andere bovenbeen laat ik voorlopig nog even leeg. Ik heb erover getwijfeld om daar mijn broer of mijn moeder te zetten. Maar één bovenbeen vind ik wel genoeg. Mijn vriendin zal het ook niet zo leuk vinden als ze mijn broer en vader moet zien.”

Astrid Lentini kun je volgen via Instagram.