Sterren op TV
Astrid Henk Team Groen House Rules

Astrid en Henk vormen Team Groen in House Rules NL

Astrid en Henk gaan aan de slag als Team Groen in House Rules NL 2017. Alhoewel Henk zich flink op de vlakte houdt en het vooral als een leuke ervaring ziet om mee te doen aan het programma, gaat het Astrid maar om één ding: de overwinning.

Henk en Astrid Team Groen in House Rules NL

Astrid zou namelijk dolgraag genieten van twee jaar lang hypotheekvrij wonen. Om er met die hoofdprijs vandoor te gaan, zal ze wel flink de handen uit de mouwen moeten steken. Het team dat de jury het meest weet te overtuigen, gaat er tenslotte met de hoofdprijs vandoor.

Henk en Astrid uit Arnhem doen als Team Groen mee aan House Rules NL. Astrid is 52 jaar oud en in het dagelijks leven werkzaam als beeldend kunstenaar. De 53-jarige Henk verdient zijn geld als servicemonteur. De twee zijn sinds 2,5 jaar samen nadat ze elkaar leerden kennen via Tinder. Allebei hebben ze een dochter uit een al eerdere relatie. Met hun deelname aan House Rules NL zal hun huis eraan moeten geloven. Met vooropgestelde huisregels zal een ander team zich buigen over het huis van Astrid en Henk. Het stel hoopt onder meer dat het systeemplafond uit hun huis wordt gehaald.

Henk en Astrid vormen doelgericht team

Henk en Astrid zijn een uniek team te noemen. Beide komen het liefst gewoon in actie en zijn dan ook erg doelgericht te noemen. Daarbij heeft Astrid het minpunt dat ze als ongeduldig kan worden gezien. Of dat echt te zien gaat zijn in House Rules, gaan we merken. Een punt waar het team niet heel sterk in is, is plannen. “Ons zwakke punt zal details, de puntjes op de i en de afwerking zijn. Daar moeten wij ons op richten.” Het is dan ook de vraag of ze alles wel op tijd afkrijgen en of ze de jury weten in te pakken met de keuzes die ze maken.

Alle teams in House Rules NL zijn: Lisanne en Nigel | Charissa en Jamie | Larissa en Zekai | Dinie en Paulien