Sterren op TV
Astrid Addy Helemaal het Einde!

Astrid en Addy in Helemaal Het Einde!

Astrid en Addy doen mee aan het programma Helemaal Het Einde! Het duo heeft ervoor gekozen om Nederland achter zich te laten en samen met hun vier kinderen te vertrekken naar Chili. Daar willen ze een nieuw bestaan opbouwen. Om daar een handje mee te helpen, krijgen ze van de programmamakers een startkapitaal en een jaar de tijd om te kijken of ze daar langer willen blijven of dat ze terug willen keren naar Nederland.

Astrid en Addy laten alles achter

Astrid en Addy nemen hun vier kinderen Levi, Julia, Esmee en Eva mee, maar verder laten ze alles achter zich. En dat is niet zonder reden, zo liet Addy al weten. “Wij denken: Waarom niet. We zien het als een onwijze kans om dit gewoon beet te pakken. We hebben de locatie natuurlijk niet precies gezien, we weten niet precies waar we terechtkomen. Maar het schijnt op loopafstand van de oceaan te zijn. Wat wil je nou nog meer”, vroeg Addy zich hardop af voor de camera’s van RTL Boulevard.

De keuze van het duo om te gaan voor een verhuizing naar Chili komt niet helemaal uit de lucht vallen. Ze wilden al langere tijd vertrekken. “We willen de wereld zien. Dit is allemaal leuk hoor. Dit loopt, dit draait, dat gaat over tien jaar nog steeds goed of niet of wel, met ups en downs, want zo is het leven”, aldus Addy, die het niet moeilijk vindt om afscheid te nemen van zijn vrienden of familie. Zelfs de kinderen zijn tenslotte enthousiast. In Chili doen ze er alles aan om een camping op te bouwen.

Wie zijn Astrid en Addy?

Astrid en Addy woonden voor hun vertrek naar Chili in Waddinxveen. Het duo, dat de achternaam Van Wichen draagt, was daar aardig gesettled. Astrid hield zich vooral met de kinderen bezig, terwijl Andy een sportschool had. Van die sportschool in Voorburg is inmiddels niets meer over. En alhoewel Addy zijn droom nu mogelijk ziet uitkomen met zijn vertrek naar Zuid-Amerika, waren de leden toch allerminst tevreden. Vooral omdat Addy volgens Omroep West weigert het abonnementsgeld terug te betalen dat al voor een jaar was betaald. Nou maar hopen dat dat geen vervelend staartje gaat krijgen voor deze familie.

Ilona & Stephan en Linda & Jeroen zijn de andere deelnemers aan Helemaal Het Einde!