Sterren op TV
Ashley Zaat walkon girl darts pdc

Auteur: Senna Reimink

Datum: 14 december 2017

Laatst Geüpdatet: 17 augustus 2023

Nederlandse Ashley Zaat Walk-On Girl op PDC WK Darts

Ashley Zaat is een Nederlandse Walk-On Girl op dartstoernooien van de PDC. Eén van haar hoogtepunten uit haar nog jonge carrière was ongetwijfeld haar selectie als Walk-On Girl voor de PDC WK Darts 2018.

Ashley Zaat als Walk-On Girl Darts

Ashley Zaat is per toeval de dartswereld ingerold als Walk-On Girl. De Nederlandse deed ooit eens mee aan een prijsvraag van RTL 7, waar darts uitgezonden wordt, en won nog ook. In 2015 mocht ze darters tijdens de Dutch Masters en European Darts Open in Düsseldorf naar het podium begeleiden. Het grappige is dat Ashley werd getipt door haar broer om Walk-On Girl te worden. Een keuze waar ze zeker geen spijt van zal hebben. Het bleef namelijk niet bij die paar keer als Walk-On Girl. Ashley Zaat viel in de smaak bij de darters, het publiek en PDC, de bond die de grote dartstoernooien organiseert.

Zodoende werd Ashley Zaat steeds vaker gestrikt als Walk-On Girl. Toen de Premier League Darts naar Nederland kwam paradeerde ze ook over de rode loper met één van de darters aan haar zijde in Rotterdam Ahoy. Daarna werd het alleen maar mooier, want eind 2017 beleefde ze haar eerste WK-deelname. In de eerste week van het PDC WK Darts 2018 liep Ashley Zaat namelijk mee met de darters naar het podium. Tijdens de tocht naar het podium let niemand op Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld of Peter Wright. Alle ogen zijn gericht op de Walk-On Girls en dus zal Ashley Zaat tijdens het WK Darts 2018 uitgebreid in de spotlights staan.

Ashley Zaat van Lekker Slim en als model

Mocht Ashley Zaat je bekend voorkomen, dan kun je haar kennen van Lekker Slim. In dit televisieprogramma van RTL worden ogenschijnlijke simpele vragen gesteld aan de deelnemers. Een grote groep moet vervolgens inschatten wat het antwoord op de vraag van de kandidaat zal zijn. Ashley Zaat was in 2017 één van de kandidaten in Lekker Slim.

Naast het televisieoptreden in Lekker Slim is Ashley Zaat ook regelmatig te zien als model op de catwalk. Voor verschillende bekende merken deed zij klussen en liet zij zich fotograferen in uitdagende outfits. Toch gaat de ambitie van Ashley verder dan het modellenwerk. Ze legt ze volledig toe op het werken in de entertainmentwereld en dan het liefste als Walk-On Girl, presentatrice of actrice.

Volg Ashley Zaat op Instagram, Facebook en Twitter