Sterren op TV
Ashley Magdalena Temptation Island verleidster

Ashley Magdalena in Temptation Island na Ex On The Beach

Ashley Magdalena is in Temptation Island 2017 één van de acht verleidsters. De blondine hoopt op een Thais eiland heel wat relaties te verpesten. Daarnaast was Ashley Magdalena eerder ook al op televisie te zien in Ex On The Beach Double Dutch.

Ashley Magdalena in Temptation Island 2017

Ashley Magdalena vindt haarzelf perfect voor Temptation Island. Als verleidster wel te verstaan. Zelf geniet ze namelijk van het leven als vrijgezel en als het aan haar ligt zijn de vier mannen die hun relatie op de proef stellen in Temptation Island dat na afloop van het programma ook weer. De jonge Limburgse – ze is geboren in Heerlen – is net de twintig jaar gepasseerd en liet al eens het volgende ontvallen. “Tieten, kont, lange benen, nepwimpers en pornoblondhaar. Wat wil je nog meer?”

Met die eigenschappen denkt Ashley Magdalena dus aan de eisen van de vier mannen (Niels, Herbert, Merijn en Jefferson) te voldoen. Het is ten slotte haar doel om er voor te zorgen dat de kerels hun relatie op het spel  zetten, door vreemd met haar te gaan. Mocht het zover komen, dan zal het ze niet tegenvallen. “Zodra ze mij hebben gehad, willen ze niets anders meer. Geloof mij maar.” Om haar missie te bereiken krijgt Magdalena hulp van zeven andere verleidsters uit Temptation Island 2017: Saartje, Bo, Rowena, Danyla, Parastoo, Pommeline en Manouh.

Ashley Magdalena in Ex On The Beach

Komt Ashley Magdalena je bekend voor? Dat kan kloppen, want ze was in de (na)zomer van 2016 te zien in Ex On The Beach Double Dutch. In dit programma van MTV dacht ze aan een totaal ander programma mee te doen. Ze hoopte een nieuwe droomman te ontmoeten, maar het bleek dat ze op het eiland terecht kwam met haar ex Sokratis Glavaris. Uiteindelijk was Ashley Magdalena niet helemaal tevreden over wat Ex On The Beach Double Dutch haar bracht. “Ik zou heel veel dingen anders gedaan hebben. Ik heb spijt van heel veel dingen,” vertelde ze bij FunX. “Ik ben mezelf tegengekomen en ik heb ervan geleerd.”

Als Ashley Magdalena niet op televisie te zien is in programma’s als Temptation Island of Ex On The Beach, dan is ze aan het werk als Call Agent. Voor haar werk heeft ze haar geboorteplaats Heerlen inmiddels verlaten. Ze woont nu in Almere en werkt als managersassistente. Rustig een avondje op de bank ploffen zal Ashley niet zo snel doen, want ze klust ook nog geregeld bij als barvrouw.

De andere verleidsters uit Temptation Island 2017 zijn Manouh, Saartje, Rowena, Danyla, Parastoo, Pommeline en Bo.

Ashley Magdalena is te volgen via Instagram en Facebook.