Sterren op TV
Ashley en Leonie ter Braak in Vier Handen Op Eén Buik

Auteur: Senna Reimink

Datum: 13 maart 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Ashley en Leonie ter Braak in Vier Handen Op Eén Buik

Ashley doet mee aan Vier Handen Op Eén Buik. Ze is achttien jaar oud en leeft zeker niet in de meest ideale omstandigheden om een kind op de wereld te brengen. Toch is ze onbedoeld zwanger geworden en wil ze er nu alles aan doen om haar kindje en goed thuis te geven. Leonie ter Braak komt de toekomstige moeder een handje helpen.

Ashley in Vier Handen Op Eén Buik

Ashley doet mee aan Vier Handen Op Eén Buik. Ze is achttien jaar oud en en verwacht spoedig haar eerst kindje. Ashley is namelijk onbedoeld zwanger geraakt en de jongen met wie ze het kindje verwachtte, is allang uit beeld verdwenen. Het is dan ook duidelijk dat Ashley het in haar eentje moet doen en in haar situatie is dat niet uiterst ideaal.

Ashley ziet haar moeder als haar grote voorbeeld, maar zorgenvrij is de familie allerminst. Schulden zorgen ervoor dat er grote onzekerheid is over de woonsituatie. Het is zelfs mogelijk dat het gezin uit huis wordt geplaatst. Leonie ter Braak is opgeroepen om Ashley een handje te helpen en er moet zeker wat gebeuren. Ashley wil namelijk het liefst thuis blijven wonen, maar dan moet er wel veel veranderen in het huis. Op dit moment wordt er tenslotte erg veel gerookt in het huis en heeft het gezin liefst acht honden.

Deze serie in Vier Handen Op Eén Buik:
Noëmie en Tamara
Daphne en Damian
Jaylin en Jelmer
Melissa
Chiara en Joey
Cheyenne en Kevin
Tanja en Jeremy