Sterren op TV
Aruna Sitaram Heel Holland Bakt HHB

Aruna Sitaram doet mee aan Heel Holland Bakt

Aruna Sitaram doet mee aan Heel Holland Bakt. Alhoewel ze al een erg drukke baan heeft, houdt ze zich ondertussen dolgraag bezig met bakken. Deze 42-jarige jongedame wordt daarin ook gesteund door haar familie. Soms helpt haar gezin zelfs mee als ze een grote bestelling binnen heeft.

Aruna Sitaram in Heel Holland Bakt

Aruna Sitaram is één van de deelneemsters aan Heel Holland Bakt. Aruna is getrouwd met Dennis en ze hebben drie zonen, van zeven, elf en vijftien jaar oud. In het dagelijks leven verdient Aruna haar geld als hypotheek adviseur. Als ze niet aan het werk is, dan besteedt ze haar vrije tijd echter graag aan het bakken. Iedere dag vindt ze wel wat vrije tijd om iets lekkers te bakken en daarbij probeert ze graag nieuwe dingen uit. Mocht ze Heel Holland Bakt winnen, kan ze misschien zelfs wel een carrièreswitch maken en voortaan fulltime aan de slag met haar eigen baksels.

Aruna Sitaram familiemens

Aruna Sitaram is een echt familiemens. Uit haar Facebook blijkt dat deze dame met Surinaams-Hindoestaanse roots zelfs weleens haar familie heeft ingeschakeld bij een grote bestelling. Als de familie niet meewerkt, eten ze zelf graag ook een taartje mee. Dennis wordt ondertussen vaak ingezet om de afwas weg te werken die Aruna achterlaat om haar baksels te maken. Wat Aruna’s favoriet is om te maken, wordt neit helemaal duidelijk. Wel is duidelijk dat ze vaak in de weer is met macarons.

De bakkunsten van Aruna Sitaram zijn te volgen via Instagram.