Sterren op TV
Armando Colombia Spoorloos Rafael Daniela Brazilie

Auteur: Senna Reimink

Datum: 29 januari 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Armando, Rafael en Daniela in Spoorloos

Armando en Rafaël zoeken in Spoorloos naar hun biologische moeders uit Colombia. De twee zijn als broers opgegroeid bij hun adoptieouders in Friesland, maar het missen van hun moeders blijft aan ze kleven. Ook Daniela is te zien in Spoorloos. Ze is samen met haar adoptieouders in Brazilië op zoek naar haar biologische ouders.

Armando en Rafaël in Spoorloos

Armando en Rafaël zoeken in Spoorloos naar hun biologische moeder. Rafaël en Armando zijn bij hun adoptieouders opgegroeid als broers, maar in Friesland boterde het absoluut niet tussen de twee. Het begon al vrij snel op te vallen dat de twee totaal niet op elkaar leken en dat zorgde voor veel frictie tussen de twee broers. In de puberteit gaat het met Armando helemaal de verkeerde kant op.

“Ik voelde me heel ellendig eigenlijk, heel alleen. Ik was onder de mensen, maar toch geïsoleerd. Ik leefde eigenlijk alleen in mijn eigen wereld, mijn eigen gedachte. En die gedachte was waarom. Wilde ze me niet houden ofzo of waarom heeft ze me weggedaan. Want mijn moeder kreeg een kind, die gaat haar kind toch niet weg doen. Heb ik misschien iets fout gedaan? Ik was boos. Mijn hele leven agressief.” Terwijl Armando ontspoort, kiest Rafaël er juist voor om zich terug te trekken. In Spoorloos hopen de twee er nu in Colombia achter te komen wie hun biologische moeders zijn. Ook hopen ze dat de relatie tussen de twee hersteld kan worden.

Daniela naar Brazilië in Spoorloos

Daniela vertrekt op haar beurt naar Brazilië in Spoorloos. Samen met haar adoptieouders hoopt ze erachter te komen wie haar biologische ouders zijn. “Ik ben hier geboren en dat is het. Ik kan niet zeggen dat ik hier blij mee ben. Ik ben gewoon twee dagen na mijn geboorte afgegeven. Ik kan niet zeggen dat dit mij een warm gevoel geeft”, aldus Daniela. Het complete verhaal zien we op maandagavond om 21.15 uur op NPO1.

De afgelopen weken in Spoorloos:
Isabel en Marco
Kevin en Nilantha
Alexander en Cherine