Sterren op TV
Arjen Heel Holland Bakt 2018

Arjen Brijs van Heel Holland Bakt

Arjen Brijs is te zien in Heel Holland Bakt. Arjen is 35 jaar oud en vaste klant van de plaatselijke bakkersmolen. Deze bakker houdt er niet van om zijn benodigdheden in de supermarkt te halen en gaat liever voor de allerbeste kwaliteit bij de bakkersmolen in de buurt. Mocht hij in de witte tent terecht komen, dan hoeft hij over de kwaliteit van de producten ongetwijfeld niet te klagen.

Arjen Brijs in Heel Holland Bakt

Arjen Brijs doet mee aan Heel Holland Bakt. Hij is graag met het bakken in de weer en is dan ook vaak te vinden bij de bakkersmolen in de buurt. Naast het bakken heeft hij nog twee grote hobby’s: wintersporten en klussen. Daarnaast heeft Arjen ook een goede baan. Hij verdient zijn geld als beleidsadviseur bij de gemeente. Op het gebied van bakken probeert Arjen graag nieuwe dingen uit en daarvoor is het maar wat handig dat hij samenwoont met zijn vriend Ramon, zo heeft hij altijd een proefkonijn in de buurt.

Arjen Brijs experimenteert graag

Arjen Brijs is tijdens het bakken graag aan het experimenteren. Zo behoren de Zweedse Semlor en een ijzerkoekje al tot de baksels die hij gemaakt heeft. Iets wat goed van pas kan komen in de witte tent. Ramon heeft het idee dat hij samenwoont met de winnaar, al blijft Arjen nog even op zijn hoede. “Nou, dat ook weer niet. Niet te hard van stapel lopen. Maar ik ga ervoor”, aldus Arjen. Het is aan hem eerst de taak om tot de laatste tien deelnemers te horen.