Sterren op TV
Ardian Alliti Temptation Island

Auteur: Senna Reimink

Datum: 28 februari 2017

Laatst Geüpdatet: 28 februari 2017

Ardian Alliti is nieuwe verleider in Temptation Island

Ardian Alliti is één van de twee nieuwe verleiders in Temptation Island. Terwijl de andere verleiders Quinten Claeys, Karim Leone, Ken Stoffers, Dylan Aerts, Levi Kasanrokyat, Giuseppe Cirignola, Alex Maas en Kevin van Schie al druk bezig waren om de harten van Lize, Rosanna, Lisa en Jolien op hol te slaan, kozen de makers ervoor om een verrassing in te zetten. Twee nieuwe vrijgezellen mochten zich voorstellen: Ardian en Boy. Gelijk in de eerste aflevering waarin ze te zien zijn, staat er een date op ze te wachten.

Ardian Alliti in Temptation Island

Ardian Alliti had zijn vizier in Temptation Island direct gericht op Lisa. Zij koos voor een verrassingsdate en had die met Ardian te pakken. Met zijn ogen slaagt de 21-jarige Alliti er regelmatig in om vrouwen binnen no time om zijn vingers te winden, maar het is nog even de vraag of hem dat ook in Temptation Island gaat lukken.

“Mooie man, mooie ogen”, vertelde Lisa direct toen ze Ardian voor het eerst zag tijdens een romantische strandwandeling. Hij liet dan ook een positieve eerste indruk op haar achter en dat bleek wederzijds. “Het is een hele mooie vrouw. Mooie ogen, mooi lichaam. Ja, een hele leuke verschijning.”

Wie is Ardian Alliti?

Ardian Alliti is 21 jaar en in het dagelijks leven werkzaam als kelner. Hij is geboren in Brugge en tegenwoordig woonachtig het Belgische Sint-Andries. De afkomst van Ardian is half Kosovaars en half Oostenrijks. Naar eigen zeggen heeft hij al de nodige dames verleid en dat gaat ook zijn grote taak worden in Temptation Island.

In de vijfde aflevering van Temptation Island zien we Ardian voor het eerst voorbij komen. Naast dat er twee nieuwe mannelijk verleiders zijn, zijn er ook twee nieuwe vrouwelijke verleiders: Lynn en Natasja.

Ardian Alliti is te volgen via Instagram en Facebook.