Sterren op TV
Arantxa Oosterwolde Holland's Next Top Model HNTM

Arantxa Oosterwolde van Holland's Next Top Model

Arantxa Oosterwolde, die zo nu en dan ook Catriona gebruikt als haar tweede naam, doet in 2016 een gooi naar de titel Holland’s Next Top Model. Deze zeventienjarige jongedame koos ervoor om zich in te schrijven om zo te kunnen proeven van het modellenbestaan. Uiteindelijk schopte ze het zelfs zo ver, dat we haar nu dus wekelijks zien in HNTM.

Arantxa Oosterwolde doe mee aan HNTM

De zeventienjarige Arantxa Oosterwolde wil in 2016 haar uiterste best doen in het programma HNTM in de hoop het volgende topmodel van Nederland te kunnen worden. Niet voor niets schreef deze jongedame uit Culemborg zich dan ook in voor het populaire modellenprogramma. In haar voorstelvideo legt Arantxa uit waarom ze ervoor gekozen heeft om mee te doen aan Holland’s Next Top Model. “Ik heb besloten om me in te schrijven, omdat het mij heel erg leuk leek om ten eerste aan het programma mee te doen en ten tweede natuurlijk het modellenbestaan”, zo verklapte Oosterwolde. “Dat is gewoon echt geweldig, dat lijkt me echt supervet. En wie wil dat nou niet, dat is elk meisjes droom. Dus ik schreef me in en nu zit ik gewoon in Holland’s Next Top Model 2016.”

In een interview met Lifestyle by Romy gaf Arantxa overigens aan al jarenlang mee te willen doen aan HNTM. “Sinds ik een kleine meid van twaalf jaar ben, volgde ik HNTM op de voet. Ik vond het geweldig om het programma te kijken en vertelde mijn ouders dat ik daar, ooit, ook zal staan. Mijn ouders zijn vrij nuchter, dus hun antwoord was dan ook: “Ik zou zeggen, zodra je 16 bent, schrijf je in!” Zo gezegd zo gedaan”, aldus Oosterwolde.

Wie is Arantxa Oosterwolde

Arantxa Oosterwolde blijkt zich buiten haar deelname aan Holland’s Next Top Model vooral bezig te houden met haar school. Net voordat HNTM op televisie te zien was, was de zeventienjarige Oosterwolde tenslotte geslaagd voor haar havo-diploma. Nadat ze dat papiertje veroverde, wist Arantxa Oosterwolde al gauw wat haar volgende stap zou worden. Ze koos voor een studie Rechten in Den Bosch. Uiteindelijk hoopt deze knappe jongedame erin te slagen om niet alleen als model hoge ogen te gooien, maar ook als advocate.

Arantxa Oosterwolde is te volgen via Instagram en Facebook.