Sterren op TV
April Jordan Queens of the Jungle

April Jordan doet mee aan Queens of the Jungle

April Jordan is één van de prinsesjes die ervoor gekozen heeft om mee te doen aan Queens of the Jungle. Deze jongedame is een leven in luxe gewend met botox, bubbels en tanning spray. In het programma Queens of the Jungle gaat het er echter heel anders aan toe. De deelnemers maken kennis met heel andere problemen dan ze in hun dagelijks leven gewend waren.

April Jordan en Queens of the Jungle

April Jordan is één van de deelneemsters aan het programma Queens of the Jungle. Deze knappe jongedame laat haar luxeleven in Nederland even achterwege om er alles aan te kunnen doen om in de jungle te overleven. Makkelijk zal dat absoluut niet worden. Maar mocht zij er met de andere deelnemers in slagen om tot het eind samen te blijven in de natuur, dan mogen ze de prijzenpot van 100.000 euro gaan verdelen.

Mochten er deelnemers afvallen, dan wordt het bedrag steeds kleiner dat de overgebleven kandidaten mogen verdelen. April Jordan is dus één van de dames die wil laten zien dat ze ook kan overleven zonder haar favoriete crèmes en luxeproducten.

April Jordan in Adam Zkt. Eva

De in Amsterdam geboren en woonachtige April Jordan maakt in Queens of the Jungle niet haar debuut op televisie. In het verleden deed ze namelijk ook al mee aan het programma Adam Zkt. Eva, waarin ze naakt te zien was. Ook staan Take Me Out en Xite al op de CV van April. Onlangs was ze ook te zien in het YouTube-programma Popular Science.

Daarin deed ze een opmerkelijke onthulling. “De enige van wie ik wel een sidechick zou willen zijn, is van Obama. Ik wil wel zijn sidechick zijn”, vertelde April Jordan. Tegenwoordig houdt April zich overigens ook bezig met haar eigen bedrijf, genaamd April M Jordan Entertainment. Daarmee levert ze entertainment voor evenementen, waaronder modellen en danseressen.

April Jordan is te volgen via Instagram, Facebook en Twitter.