Sterren op TV

Appie Kooistra vriend van Elske DeWall

Appie Kooistra is de vriend van Elske DeWall, een Nederlandse zangeres, singer/songwriter en deelneemster aan Dancing on Ice. Ze heeft al een kindje uit een eerder huwelijk.

Appie Kooistra vriend Elske de Wall

Elske DeWall leerde Appie Kooistra vlak na een vervelende scheiding kennen. Ze was elf jaar lang samen geweest met haar ex. “We trouwden vrij vroeg; toen ik nog maar twintig was.”

“Hij was mijn eerste liefde en zeventien jaar ouder, misschien ging het daarom zo snel. Al vond ik mezelf toen ook héél volwassen, haha! Pas na zo’n negen jaar kregen we samen een zoon, Herre, hij is nu vier”, vertelde Elske al eens in de Vriendin.

Elske DeWall was getrouwd en heeft een kind

“Maar bijna twee jaar geleden liep ons huwelijk niet meer. Ik denk dat we elkaar uit het oog zijn verloren. Gek genoeg begon dat, achteraf gezien, al snel na de geboorte van Herre. Dat verandert natuurlijk veel.”

“Sowieso gebeurt er tussen je twintigste en dertigste veel; in die tijd heb ik een flinke ontwikkeling doorgemaakt. In mijn carrière, maar ook als vrouw. We waren samen sinds mijn negentiende, de verhoudingen veranderden en dat paste niet meer.”

Gelukkig leerde ze daarna dus vriend Appie Kooistra kennen. Met hem ‘gaat ze er weer net zo hard voor’, vertelde Elske glunderend. Appie is geboren en getogen in Leeuwarden, heeft een eigen bedrijf en maakt vriendin Elske DeWall weer dolgelukkig.

Elske DeWall in Dancing on Ice

De in 1985 in Veenwouden geboren Elske de Wall (echte naam: Elske de Walle) werd bij het grote publiek bekend toen ze in 2017 op tournee ging samen met Krystl en Rachèl Louise, onder de naam ‘The Bluebirds’.

Eerder had Elske DeWall al meegedaan aan The Passion, en was ze te zien in programma’s als Ik Hou van Holland. De volgende uitdaging wordt Dancing on Ice, waar de zangeres ook aan mee gaat doen. Eens zien of ze vriend Appie Kooistra nog trotser kan gaan maken, dan hij al is!

Dit bericht bekijken op Instagram

????♥️????♥️????

Een bericht gedeeld door Appie (@appie_kooistra) op

Dit bericht bekijken op Instagram

De groeten????♥️… #kaapstad ⭐️✌️

Een bericht gedeeld door Appie (@appie_kooistra) op