Sterren op TV
Tafeldame DWDD Antoinnette Scheulderman

Antoinnette Scheulderman is een prachtige tafeldame

Wanneer Antoinnette Scheulderman mag aanschuiven als tafeldame bij De Wereld Draait Door gaan wij er eens extra goed voor zitten. Niet alleen voegt Antoinnette Scheulderman als tafeldame van DWDD daadwerkelijk iets toe aan het programma, maar wauw wat ziet de vriendin van voetbaljournalist Michel van Egmond er oogverblindend mooi uit!

Dat Antoinnette Scheulderman op televisie te zien is, is eigenlijk helemaal niet vanzelfsprekend. Net als Michel van Egmond is Antoinnette journalist, maar ze werkt verder helemaal niet voor een televisiezender. Toch kun je haar niet als een anonieme journalist zien. Zo won ze namelijk De Luis, een prijs voor het beste interview en dus mag ze zich een van de beste portretterende interviewers noemen. Van genoeg types valt te zeggen dat ze met hun mooie koppie de schijnwerpers opzoeken. Dat heeft Antoinnette Scheulderman niet gedaan, zij valt op door haar uitstekende werk.

Antoinnette Scheulderman als DWDD tafeldame

Antoinnette Scheulderman is door haar werk geen anonieme journalist en daarnaast heeft ze in Michel van Egmond een vriend die de afgelopen jaren regelmatig in de belangstelling heeft gestaan, vanwege de bestsellers die hij schreef over Wim Kieft en Rene van der Gijp. Met de bekendheid van Scheulderman zat het in het mediawereldje dus wel snor en als je dan ook nog eens opvalt door de goede interviews, dan heb je al snel een uitnodiging als tafeldame bij De Wereld Draait Door te pakken. Op 11 mei 2015 mocht ze voor het eerst rechts naast Matthijs van Nieuwkerk aanschuiven en Twitter werd gek. Wie was die blonde vrouw? Ja, dat was Antoinnette Scheulderman. Sindsdien is ze steeds meer aanwezig als tafeldame van Matthijs bij DWDD.

Journalistiek werk Antoinnette Scheulderman

Maar hoe heeft Antoinnette Scheulderman het dan voor elkaar gekregen om het als journalist zo ver te schoppen? Het grappige is eigenlijk dat Scheulderman helemaal niet gestudeerd heeft om journalist te worden. Ze studeerde kunst- en cultuurwetenschappen en kwam daarna bij het Algemeen Dagblad terecht. In 2005 koos de in Hoogeveen geboren Rotterdamse er voor om voor haarzelf te beginnen. Ze werd steengoed in het portretterende interview en werkt voor LINDA en Volkskrant Magazine. Hiervoor interviewt ze met name bekende Nederlanders, maar verwacht van haar geen interview waarvan we de antwoorden al kennen. Antoinnette Scheulderman zorgt altijd voor een interview waarbij je iets nieuws komt te weten over de geïnterviewde. Van ons mag ze nog jaren interviews blijven maken voor verschillende bladen, zolang de in 1975 geboren Scheulderman met enige regelmaat maar in De Wereld Draait Door te zien is en wat ons betreft is Antoinnette Scheulderman kandidaat om ooit Zomergasten te presenteren.

Volg Antoinnette Scheulderman op Twitter!