Sterren op TV
Anthony Kruijver Ninja Warrior YouTube

Anthony Kruijver van YouTube in Ninja Warrior

Anthony Kruijver doet mee aan Ninja Warrior. De topatleet hebben we in de afgelopen jaren vooral leren kennen via YouTube, maar speciaal voor Ninja Warrior verruilt hij het internet even voor de tv. De man met het imposante lichaam heeft al veel uitdagingen doorstaan en hoopt ook in Ninja Warrior Nederland hoge ogen te kunnen gooien.

Anthony Kruijver in Ninja Warrior

Anthony Kruijver heeft in de afgelopen maanden keihard getraind om helemaal klaar te zijn voor Ninja Warrior. Om het ver te schoppen in het programma waarin de deelnemers zich meester moeten maken van zeer moeilijke hindernisbanen, ging Anthony geen uitdaging uit de weg.

Regelmatig deelde hij op YouTube een video waarop we zagen wat de atleet allemaal deed om op tijd klaar te zijn voor Ninja Warrior. Kruijver was ook de man die ons via onderstaande video van Kijk alvast door het parcours heenloodst. Uit die eerste beelden blijkt al wel dat zelfs de goed afgetrainde Anthony er toch nog wat moeite mee heeft.

Anthony Kruijver op YouTube

Anthony Kruijver beschikt tegenwoordig over een beestachtig lichaam, maar dat ontwikkelde hij pas op latere leeftijd. Pas vijf jaar geleden ontdekte Anthony de liefde voor fitness en sindsdien is hij er niet meer mee gestopt. Kruijver heeft zich ontpopt tot personal trainer en maakt ook eigen schema’s.

“Ik hou ervan om mensen te helpen om hun doel te bereiken. Ik weet door mijn eigen ervaring met fitness & de gezonde levensstijl die daarbij hoort hoe iemand snel tot zijn resultaat kan komen”, vertelde de atleet. Daarnaast houdt hij zich tegenwoordig bezig met een YouTube-kanaal waarop hij regelmatig video’s deelt. Battles, challenges, tips en vlogs, het komt allebei voorbij op het kanaal waarop Anthony meer dan 40.000 abonnees heeft.

Anthony Kruijver is te volgen via Instagram, Facebook en Twitter.