Sterren op TV
Anthoinette Eric Dikeb Adam Zkt. Eva VIPS naakt

Auteur: Senna Reimink

Datum: 26 september 2018

Laatst Geüpdatet: 17 augustus 2023

Anthoinette voor Eric Dikeb in Adam Zkt. Eva VIPS

Anthoinette doet voor Eric Dikeb mee aan Adam Zkt. Eva VIPS. Deze dame is 52 jaar oud, woonachtig in IJsselstein en heeft momenteel geen werk. In de afgelopen tijd is Anthoinette liefst zeventig kilo afgevallen en ze heeft nu dan ook echt het idee dat ze toe is aan een nieuw leven, met nieuwe kansen. Mogelijk kan Eric Dikeb daar wel deel van uitmaken.

Anthoinette voor Eric Dikeb in Adam Zkt. Eva VIPS

Anthoinette zit voor Eric Dikeb in Adam Zkt. Eva VIPS. Anthoinette is volledig naakt gegaan voor het programma. Met haar deelname aan Adam Zkt. Eva VIPS hoopt ze Eric Dikeb beter te leren kennen en misschien is dit wel het punt waar ze haar nieuwe leven met nieuwe kansen kan begroeten. Aan een nieuwe start is ze ook echt toe nadat ze in de afgelopen tijd liefst 70 kilo is afgevallen.

Tot op heden is Anthoinette getrokken door Eric Dikeb. “Op de één of andere manier toch zijn uitstraling, hij heeft iets. Daar kun je niet anders achter komen dan hem te ontmoeten. Wat ik nu nog mis, is een stukje gezelschaap, een maatje, een vriend, een stukje liefde, coming home”, vertelde Anthoinette.

Anthoinette volledig naakt

Anthoinette is volledig naakt gegaan voor Adam Zkt. Eva VIPS. Zij wil in het programma niet afgaan op het uiterlijk van Eric. “Buitenkant is een omhulsel, wat er binnenin zit is het belangrijkste”, vervolgde Anthoinette. “Hij heeft echt een guitige kop. Zijn ogen hebben echt iets van: Hij heeft lol in het leven en dat vind ik belangrijk. Hij is niet de allerslankste, maar zo ben ik ook geweest. Dus ik zit daar niet mee.”

Eric Dikeb vindt haar ook een mooie vrouw en is vooral dol op haar ogen en haar haar. Toch kiest de volkszanger uiteindelijk niet voor haar, maar geeft hij zijn sleutel aan Babs.