Sterren op TV
Anouk van Schaik vriendin Douwe Bob

Auteur: Senna Reimink

Datum: 25 februari 2019

Laatst Geüpdatet: 1 april 2023

Anouk van Schaik vriendin Douwe Bob

Anouk van Schaik is de vrouw van Douwe Bob. De zanger houdt er niet van om veel over zijn privéleven naar buiten te brengen en ook zijn vriendin houdt hij graag buiten de schijnwerpers. Toch is Story erachter gekomen dat Anouk de vriendin is van Douwe Bob. De twee zijn in ieder geval al sinds december 2018 een stelletje. In december 2022 werd bekend dat Douwe zijn Anouk ten huwelijk heeft gevraagd tijdens het feest van zijn 30e verjaardag.

Anouk van Schaik vrouw Douwe Bob

Anouk van Schaik is de vrouw van Douwe Bob. De zanger mocht onlangs een Edison in ontvangst nemen voor zijn album The Shape I’m In en dat deed hij uiteraard met een speech. Daarin nam hij de tijd om zowel zijn ex-vriendin als zijn huidige vriendin te bedanken. Volgens Douwe Bob had zijn nieuwe album namelijk nooit gemaakt kunnen worden zonder zijn ex, maar vooral de woorden voor Anouk bleven hangen. “Bedankt voor het lijmen van mijn hart”, klonk het in zijn speech.

Hoelang Douwe Bob al samen is met Anouk, is niet helemaal duidelijk. Wat wel bekend is, is dat ze in ieder geval in december al samen waren. De twee gingen vlak na de Kerstdagen namelijk al samen naar India. Daarvan deelde Anouk toentertijd al kiekjes, maar die verwijderde ze ook weer snel van haar account. Wat Anouk zoal doet in het dagelijks leven, is onbekend.

Douwe Bob ex-vriendin

Dat Douwe Bob de liefde weer gevonden heeft, is voor hem een flinke geruststelling. Hij bleef met een gebroken hart achter toen zijn vorige relatie uitging. “Ik ga nog steeds slapen met gedachten aan haar en word er nog mee wakker”, vertelde hij in november aan het Algemeen Dagblad. Hij was dan ook zwaar verliefd. “En hoe zwaar verliefd, realiseerde ik me eigenlijk pas toen ze weg was.”

Douwe Bob merkte dat hij erg afhankelijk was geworden van zijn ex en miste haar erg, maar begrijpt de breuk. “Uiteindelijk was het een ziekelijke relatie. In de zin dat ik mijn wereld eromheen bouwde. Dat begon leuk, maar werd uiteindelijk negatief. Ik vertelde mezelf dat het juist goed was hoe ik mijn leven inrichtte, maar toen ze eenmaal was vertrokken, stortte het helemaal in elkaar.” Inmiddels is Douwe Bob echter weer van de markt nu hij gelukkig is met Anouk. Eerder maakte hij overigens al bekend biseksueel te zijn.

Anouk van Schaik is te volgen via Instagram.