Sterren op TV

Auteur: Senna Reimink

Datum: 15 februari 2021

Laatst Geüpdatet: 4 januari 2023

Anouk van Laake in aan Op Zoek naar Maria

Anouk van Laake is deelneemster aan de talentenjacht Op Zoek naar Maria. Eerder was Anouk al te zien in onder meer de musical Mozart! en in de Belgische televisieserie Campus 12. Ze heeft een relatie met haar Roemeense vriend Dumis Labu.

Anouk van Laake in Op Zoek naar Maria

In Op Zoek naar Maria gaan tien musicaltalenten de strijd met elkaar aan. Ze krijgen tien zeer uiteenlopende opdrachten, van het zingen van een medley tot het coveren van Ariana Grande, en worden daarbij beoordeeld door een vierkoppige jury. Deze bestaat uit Pia Douwes, Jamai Loman, Richard Groenedijk en Carline Brouwer.

Dumis Labu vriend Anouk van Laake

Dumis Labu komt uit Romenië, en woont daar ook nog altijd. Hij en Anouk van Laake hebben dus een langeafstandsrelatie; zo ongeveer 1000 mijl scheidt hun namelijk van elkaar. Ze zijn meer dan een jaar bij elkaar nu en nog altijd stapelverliefd op elkaar.

Anouk van Laake in Mozart! en Campus 12

Anouk van Laake debuteerde als kindje al op het toneel, in Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat. Ze studeerde cum laude op het gymnasium, volgde daarna een opleiding in het Klassiek Muziek Theater in Tilburg en maakte in 2017 haar eerste musicalopwachting in Mozart!, als Alsoysia Weber. Ook schitterde Anouk in de Belgische televisieserie Campus 12, in de rol van Jamie.

Op haar profielpagina lezen we dat Anouk van Laake ‘de mentaliteit van pluk de dag’ heeft. Dat zal haar vriend Dumis Labu ongetwijfeld erg leuk aan haar vinden. Anouk laat geen kansen onbenut en gaat daarom ook meedoen aan Op Zoek naar Maria. In haar vrije tijd gaat Anouk graag gamen, voornamelijk het spel Dungeons and Dragons.

Terugkeer in de musicalwereld

Over haar beweegreden om mee te doen vertelde Anouk al: “Nadat ik vorig jaar mijn droombaan in Engeland verloor heb ik er serieus over nagedacht om een ander vak te kiezen. Ik ben boekhouden gaan studeren en heb in december mijn certificaat gehaald. Nu werk ik op de administratieafdeling van een it-bedrijf en hoewel ik heel blij ben dat ik weer aan het werk ben, hoop ik toch dat ik ooit weer op het podium sta.”

“Mijn deelname aan Op zoek naar Maria betekent dus een mogelijke terugkeer naar het vak waar mijn hart ligt.” Al ligt haar hart uiteraard ook een beetje in Roemenië, bij vriend Dumis Labu!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Anouk van Laake (@anoukmila)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Anouk van Laake (@anoukmila)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Anouk van Laake (@anoukmila)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Anouk van Laake (@anoukmila)