Sterren op TV

Anouk van der Horst kandidaat in Expeditie Robinson NL vs. BE

Laatst geupdate 30th december, 2022 op 08:36 am

Anouk van der Horst is te zien in Expeditie Robinson NL vs. BE. De fysiek ijzersterke blondine maakt deel uit van ‘Kamp Nederland’ en wil zich tijdens het survivalprogramma van haar beste en meest stoere kant laten zien.

Anouk van der Horst in Expeditie Robinson NL vs. BE

Anouk van der Horst is 30 jaar en komt uit Utrecht. Op haar profielpagina bij Expeditie Robinson wordt ze als ‘megafanatiek en superfit’ omschreven. Dat laatste komt onder meer doordat ze meerdere keren per week op het hockeyveld te vinden is. Ze beoefent de sport op zeer hoog niveau.

Verder werkt Anouk als koffie-expert bij Arabica Grader, waardoor ze naar verluidt wel driehonderd kopjes koffie per dag probeert. Anouk zal het spel zeer tactisch gaan spelen, en de term ‘opgeven’ komt niet in haar woordenboek voor.

‘Ze gaat door tot het bittere eind en daarvoor is ze bereid iedereen voor de gek te houden. Al zal ze zich wél sociaal opstellen in de groep’, schrijft de Expeditie-crew over haar.

Anouk uit Expeditie Robinson is koffie-expert

In haar vrije tijd gaat Anouk van der Horst erg graag op reis. Dat kan van wintersport in de sneeuw tot onder het zonnetje van Spanje, Frankrijk of Italië zijn. Ook is ze reeds in Boedapest en zelfs op Cuba, Bali en Curaçao geweest.

Voor de opnames van Expeditie Robinson NL vs. BE miste Anouk met name haar vriendinnen, met wie ze erg close is en veel optrekt, enorm. Maar het was het natuurlijk allemaal waard, want met haar deelname kwam een ware droom uit. Eens zien hoe ze het er van af heeft gebracht op de Filipijnen!

Dit bericht bekijken op Instagram

???????? WIJN #geeftplezier #enisfijn #tastings #vineyards #italy #????

Een bericht gedeeld door Anouk van der Horst (@anoukvdhorst1) op

Dit bericht bekijken op Instagram

????

Een bericht gedeeld door Anouk van der Horst (@anoukvdhorst1) op

Dit bericht bekijken op Instagram

???????????????????????? #evendewegkwijt #kaartlezendus #aandedonau #budapest

Een bericht gedeeld door Anouk van der Horst (@anoukvdhorst1) op