Sterren op TV

Anouk Turkenburg de vrouw van Peter van Zadelhoff

Anouk Turkenburg is de vrouw van Peter van Zadelhoff, een Nederlandse televisiepresentator en nieuwslezer van onder meer RTL Nieuws. Ook Anouk is werkzaam in de journalistiek: zij is redacteur en chef bij het Financieel Dagblad Persoonlijk, dat tien keer per jaar uitkomt.

Anouk Turkenburg vrouw Peter van Zadelhoff

Anouk Turkenburg is net als haar man Peter van Zadelhoff werkzaam in de media. De Purmerendse studeerde in 1999 af op de Amsterdamse Academie en belandde via het weekblad Elsevier (1999-2007) uiteindelijk bij het Financieel Dagblad, waar Anouk nog altijd voor schrijft. Ze is er Chef van het FD Persoonlijk.

Peter van Zadelhoff heeft drie kinderen met zijn vrouw Anouk Turkenburg: Jan, Kees en Marie. Laatstgenoemde zag in 2014 voor het eerst het levenslicht.

Peter van Zadelhoff en Anouk Turkenburg hebben drie kinderen

De kersverse vader schreef destijds op Facebook “Het was echt een turbobevalling. Het ging super snel. Moeder en dochter maken het goed. Marie weegt 3570 gram en ze is echt een schatje.”

Peter van Zadelhoff presentator en nieuwslezer RTL Nieuws

Peter van Zadelhoff is geboren in Doetinchem, maar woont inmiddels samen met zijn vrouw Anouk Turkenburg in Amsterdam. Hij studeerde Bedrijfskunde van de Financiële sector gestudeerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam en werkte eerst bij BNR Nieuwsradio.

Inmiddels is Peter presentator en eindredacteur bij RTL Nieuws. Zijn vrouw Anouk Turkenburg is hier te volgen op Twitter en hier op Facebook.

Anouk Turkenburg voor de kijker links op de foto.