Sterren op TV
Anniko van Santen is de presentatrice van Opsporing Verzocht

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 16 maart 2023

Laatst Geüpdatet: 16 maart 2023

Anniko van Santen is de presentatrice van Opsporing Verzocht

Anniko van Santen, is de presentatrice van NPO-programma ‘Opsporing Verzocht’. Ze is 51 jaar oud en komt uit Zwolle. Anniko, is al jaren te zien op tv. Ook presenteert de Zwolse dame al jaren Opsporing Verzocht. Van Santen, is al sinds 1989 te zien op tv. Haar carrière begon bij het commerciële RTL4, ze maakte al snel de overstap naar de publieke omroep. Sinds 2014 presenteert ze ‘Opsporing Verzocht’, eerst deed Anniko dit samen met Frits Sissing, ze ging al snel alleen verder.

Opsporing Verzocht is al méér dan 40 jaar te zien in Nederland

Opsporing Verzocht, was één van de eerste programma’s in zijn soort. Het programma is al méér dan 40 jaar te zien op de beus. Sindsdien zijn méér dan 40% van alle zaken opgelost. In het programma zijn kleine en zware misdrijven te zien. Opsporing Verzocht, heeft verschillende Cold case zaken opgelost met dank aan hun kijkers en presentatrice Anniko van Santen. De zaak van Nicky Verstappen is hier een goed voorbeeld van.

Opsporing Verzocht is een kijkcijferhit

Opsporing Verzocht, is elke dinsdag te zien op NPO2. Wekelijks kijken er méér dan 1 miljoen mensen naar het programma. Populair, is ‘Opsporing Verzocht’ zeker. Ze trekken erg veel kijkers, ondanks het op NPO2 te zien is.