Sterren op TV
Annick Diekman vriendin Matthijs de Ligt

Annick Diekman is de ex-vriendin van Matthijs de Ligt

Annick Diekman is de ex-vriendin van Matthijs de Ligt. De 23-jarige ex-ajacied is een tijd gelukkig geweest met Annick. Maar gaat tegenwoordig met Annekee Molenaar. 

Matthijs de Ligt en Annick Diekman stonden samen in de spotlights

De Ligt behoorde tot voor kort tot de verschillende jeugdselecties van de Amsterdamse Eredivisie-topclub op De Toekomst. Het seizoen 2016-2017 mocht hij beginnen bij Jong Ajax, het tweede team van de Amsterdammers. Al snel bleek echter dat hij eigenlijk vele malen beter was dan zijn teamgenoten. Peter Bosz haalde hem bij het eerste en sindsdien staat De Ligt in de spotlights.

Dat laatste geldt dus gelijk ook voor zijn vriendin, Annick Diekman, die zich al twee jaar aan de zijde bevindt van de voetballer. Diekman heeft daarnaast nog twee grote passies: acteren en hockeyen. Met een vriend als Matthijs de Ligt kan het natuurlijk niet dat je zelf niet sportief aangelegd bent. Annick is dit dan ook duidelijk wel, want ze hockeyt voor HC Athena, een ploeg uit Amsterdam. Daarnaast studeerde ze aan de Jeugd Theater School en lijkt het erop dat ze actrice wil worden.

De Ligt en ex-vriendin Diekman deden het liever ‘rustig aan’

Annick Diekman had allesbehalve een wildebras als vriend. De Ligt focust zich op zijn carrière als profvoetballer en daar moet alles voor wijken. Jeugdvriend Nils Baltissen vertelde al eens in gesprek met het Algemeen Dagblad: “Als we ’s avonds uitgaan, gaat Matthijs vaak niet mee en zegt hij dat hij rustig aan doet. En dat begrijpen wij heel goed. Dat zouden wij ook doen in zijn positie.”

De Ligt maakte reeds zijn debuut voor het Nederlands elftal, hoewel dit niet helemaal goed ging. Het lijkt erop dat hij een grote toekomst tegemoet gaat, aangezien hij al in de gaten gehouden wordt door clubs als Real Madrid. Dus dat wordt mogelijk flink wat reizen voor de nieuwe vriendin van De Ligt.

Annick Diekman de vriendin van De Ligt kun je volgen via Instagram en Facebook.