Sterren op TV
Annick Boer doet mee aan Wie is de Mol 2023

Annick Boer doet mee aan Wie is de Mol? 2023

Annick Boer is één van de deelnemers aan Wie is de Mol? 2023. Andere deelnemers aan het programma zijn: Anke de Jong, Sander de Kramer, Jurre Geluk, Froukje de Both, Soy Kroon, Daniël Verlaan, Sarah Janneh, Nabil Aolad Ayad en Ranomi Kromowidjojo. Het programma begint op zaterdag 7 januari 2023 om 20:30. Dat lees je in ons artikel dat we al eerder publiceerden. 

Alles over Annick Boer

Annick Boer is geboren op 22 maart 1971 in Hilversum. Ze is actief op Instagram en heeft een eigen website; http://annickboer.nl/.  De vrouw uit Hilversum studeerde in 1994 af aan de Kleinkunstacademie. Sindsdien is ze actief als actrice en cabaretière. Annick, zit al méér dan 25 jaar in het vak. Ze was verschillende keren gezien bij Eva Jinek, ook is ze goed bevriend met Erica Renkema en Martien Meiland.

De partner van Annick  Boer

Annick Boer is al jaren samen met haar grote liefde Roy. Roy, werd erg ziek door Corona, daardoor lag hij maanden in het ziekenhuis. De partner van Annick heeft lange tijd aan de beademing gezeten. Ze dacht dat haar partner het niet ging halen. ‘’Sinds Corona probeer ik veel meer te genieten van het leven’’, vertelt ze aan verschillende media. ‘’Het leven kan zo voorbij zijn, probeer te genieten van elke dag’’, is het nieuwe motto van Annick.

Annick Boer op de voet volgen? Volg ons dan op Instagram en Facebook.