Sterren op TV
Annemieke Walda Doe Het Lekker Zelf

Annemieke Walda in Doe Het Lekker Zelf

Annemieke Walda doet mee aan Doe Het Lekker Zelf. Annemieke is 48 jaar oud en woonachtig in Friesland. Met haar deelname aan Doe Het Lekker Zelf krijgt ze alle gelegenheid om haar knutseltalenten aan heel Nederland te laten zien. Mocht ze erin slagen om de competitie ook daadwerkelijk te winnen, dan houdt ze daar ook nog eens een shoptegoed van liefst 10.000 euro aan over, te besteden aan Multimate en Hubo.

Annemieke Walda in Doe Het Lekker Zelf

Annemieke Walda is te zien in Doe Het Lekker Zelf. In het knutselprogramma kan Annemieke al haar creativiteit kwijt. In het dagelijks leven is deze dame uit Damwâld werkzaam als receptioniste in het Dokkums ziekenhuis, maar in haar vrije tijd doet ze het liefst niets anders dan klussen en knutselen om te ontspannen.

Annemieke is getrouwd en de trotse moeder van twee kinderen: een zoon van twintig jaar en een dochter van 24 jaar. Als je een kijkje zou nemen in het huis van Annemieke, dan kun je er vanuit gaan dat dat huis vol staat met haar eigen creaties. Ze is dan ook vaak in de plaatselijke bouwmarkt te vinden. In Doe Het Lekker Zelf gaan we meer van Annemieke, die wel iets denkt te hebben aan haar Friese achtergrond, zien. “Ik hoop dat ik bij tijdsdruk de nuchtere Fries blijf die ik eigenlijk ben.”

Annemieke Walda is te volgen via Instagram en Facebook.

Alle kandidaten Doe Het Lekker Zelf: Niek Lá Mon | Roxsanne | Martijn Duijn | Bernadette Vliegendhart | Angelique Zuidwijk | Peter Heuvling | Stijn Bakker