Sterren op TV
Annemarie Keizer Dance, Dance, Dance Simon

Auteur: Senna Reimink

Datum: 11 augustus 2016

Laatst Geüpdatet: 11 augustus 2016

Annemarie Keizer is vrouw van Simon Keizer

Annemarie Keizer trad nooit op de voorgrond, maar daar komt in het najaar van 2016 verandering in. De vrouw van Simon Keizer heeft ingestemd met deelname aan Dance Dance Dance. Het is dan ook duidelijk dat Annemarie Hoek, zoals haar meisjesnaam luidt, kan gaan rekenen op de nodige aandacht. Desondanks blijft Annermarie nog altijd het liefst op de achtergrond.

Annemarie Keizer in Dance Dance Dance

Annemarie Keizer is één van de deelnemers van Dance Dance Dance. Samen met Kees Tol, een goede vriend van haar man Simon Keizer, vormt ze een duo en moet de dansvloer onveilig worden gemaakt. Het is voor de in Volendam woonachtige Keizer de eerste keer dat ze een serieus tv-optreden doet. Tol liet eerder dan ook al weten onder de indruk te zijn van Annemarie.

“Ze heeft nul televisie-ervaring. Om dan op te moeten in een danspakje bestaande uit twee nylondraden voor een volle studio en twee miljoen kijkers, dat is nogal wat”, vertelde Tol al aan het Algemeen Dagblad. Vanaf 3 september 2016 is de 31-jarige Annemarie Keizer met Kees Tol te zien in Dance Dance Dance.

Annemarie Keizer vrouw van Simon Keizer

Annemarie Keizer is al jarenlang gelukkig in de liefde. Alhoewel ze pas in 2012 is getrouwd met Simon Keizer, kent het stel elkaar al enorm lang. De nu 32-jarige zanger leerde zijn vriendin kennen op dertienjarige leeftijd en nummer dertien speelt ook een speciale rol in hun relatie, onthulde Annemarie’s man eerder al.

“Ik leerde mijn vrouw Annemarie kennen toen ik 13 was, we woonden op nummer 13, we gingen op vrijdag de dertiende samenwonen. Uit eten gaan: tafeltje dertien, onbewust. Later zijn we daarom getrouwd op vrijdag de dertiende, om 13.13 uur”, vertelde Simon bij het tienjarig bestaan van Nick & Simon aan het Algemeen Dagblad.

Annemarie heeft ook al zware tijden gekend met Simon. Zo blijkt uit het boek Ik & Simon dat het duo te maken heeft gehad met een miskraam. Nog voordat het koppel wist dat Annemarie zwanger was, was de miskraam al een feit. De zwangerschap heeft zo’n zes weken geduurd. Of het duo ooit nog een kind op de wereld zet, is afwachten.

Ze staan er in ieder geval wel voor open. “Begrijp me niet verkeerd, ik hoop dat het ons ooit gegeven is. De wens is er wel degelijk. Het gevoel ook. Maar als het ons in de toekomst niét gegeven is, kunnen we er ook mee leven”, staat ook in het boek van Simon.

Annemarie Keizer is te volgen via Twitter, Instagram en Facebook.