Sterren op TV
Annemarie Nick Help, Mijn Man Is Klusser!

Annemarie en Nick in Help, Mijn Man Is Klusser!

Annemarie en Nick zitten in Help, Mijn Man Is Klusser! Annemarie is van mening dat het tijd is voor verandering en heeft haar man dan ook opgegeven voor het programma. Ze kan het niet langer aan zien dat zij, haar man en twee kinderen in de garage moeten leven. Er is een verwarming, het toilet werkt met emmers en de kinderen worden gewassen in een speciekuip. Tijd voor verandering, zo is Annemarie van mening. Ook Nick beseft dat er echt iets moet gebeuren.

Annemarie en Nick in Help, Mijn Man Is Klusser

Annemarie heeft Nick opgegeven voor Help, Mijn Man Is Klusser. Het tweetal kocht liefst twee jaar terug een prachtige villa, maar twee jaar later is het huis nog altijd niet opgeknapt en wonen ze noodgedwongen in de garage. “Beste John, ik neem dit filmpje op vanuit mijn auto, omdat ik natuurlijk niet wil dat Nick iets merkt. Maar ik heb echt je hulp nodig, want ik kan niet met mijn jonge kinderen in deze koude garage blijven wonen”, vertelde Annemarie.

Ze kan het niet langer aanzien dat haar dochter en zoon moeten opgroeien in een garage zonder verwarming, met een toilet die op emmers werkt en met kinderen die gewassen worden in de speciekuip.

Wie zijn Annemarie en Nick?

Annemarie en Nick hebben elkaar elf jaar geleden leren kennen via een datingsite. De vonk sloeg al vrij snel over en vier jaar later werd hun eerste kind geboren: een dochtertje. Niet veel later werd ook een zoon gebeuren. Twee jaar geleden besloten ze in Raamsdonksveer te gaan wonen. Het sloopwerk werd snel aangepakt, maar van het opknappen kwam helemaal niets.

Nick, die werkzaam is bij de gemeente, heeft geen flauw idee waar hij moet beginnen. Alles moet tot in de puntjes perfect zijn. Gelukkig krijgt hij hulp van de werkers van Help, Mijn Man Is Klusser! In het programma lijkt overigens niet alleen de leefomgeving gered te moeten worden. Ook de relatie zal nieuw leven ingeblazen moeten worden.