Sterren op TV
Annelies Karien Hotter Than My Daughter

Auteur: Senna Reimink

Datum: 18 mei 2017

Laatst Geüpdatet: 18 mei 2017

Annelies en Karien in Hotter Than My Daughter

Annelies en Karien zijn te zien in Hotter Than My Daughter. Hun dochters zijn van mening dat de kledingstijl die ze nu hebben niet langer meer kan en hebben dan ook besloten om in te grijpen. De aflevering waarin de twee dames te zien zijn, is vanaf donderdag 18 mei voor het eerst op RTL4 te zien. Als eerst is Annelies, opgegeven door haar dochter Danielle, aan de buurt en later volgt ook Katrien.

Annelies in Hotter Than My Daughter

Annelies doet mee aan Hotter Than My Daughter. De zeventienjarige dochter Danielle heeft het helemaal gehad met de kledingstijl van haar moeder. Annelies loopt doorgaans met net iets te pikante kleding door de straten om de post te bezorgen. “Ze valt gewoon op als ze van die lange laarzen aan heeft met die hoge hakken. Ze zien ook allemaal dat ze al op wat oudere leeftijd komt en dat ze dan denken: Dit kan gewoon niet. Ik vind het ordinair. Als ze nou 25 of 30 was, dan had ik het misschien nog geaccepteerd, maar nu… Het kan gewoon niet”, vertelde Danielle.

Annelies wordt dit jaar 52, maar ze voelt zich meer dertig. “Ik kleed me zoals ik wil.” Daarbij vindt Annelies uit St. Willebrord het leuk om nagekeken te worden door mannen. Haar man vindt dat geen enkel probleem. In Hotter Than My Daughter ondergaan Annelies én haar dochter een make-over. Hun reacties daarop zie je in Hotter Than My Daughter.

Karien in Hotter Than My Daughter

Karien is ook te zien in Hotter Than My Daughter. Haar stijl is volgens Gordon het best te omschrijven als over the top. Dat geldt voor haar make-up, kleding én kapsel. Voor Karien, tegenwoordig ook oma, is het tv-programma afgereisd naar Rijsenhout. De excentrieke kunstenares Karien loopt daar rond in haar eigen kleding.

“Ik snap niet dat ze zo gekleed gaat op deze leeftijd, nee. Tuurlijk lag ik haar uit. Ze weet dat ik het verschrikkelijk vind en daarom ga ik zo niet met haar over straat”, vertelde de dochter van Karien. Moeders is zelf van mening dat haar stijl niet echt uit te leggen valt. “Ik ben niet gothic, ik ben niet een hippie, ik ben geen punker. Ik ben gewoon ik. Het ligt aan mijn stemming.” Tijd voor Gordon om in te grijpen.

De aflevering met Annelies en Karien is op donderdag 18 mei te zien op RTL4.